4 sonuçtan 1 ile 4 arası
  1. #1
    x_FB_cagri
    Guest

    Windows Vista 7 sürüm olacak ayrıntıları burda

    Windows Vistanının sürümleri
    Windows Vista Starter Edition: Zayıflatılmış bir "Home Edition" sürümü olup bütçesi dar olan ev kullanıcılarını hedefliyor. Yalnızca 32-bit versiyonu olacak ve aynı anda en fazla üç uygulama/pencere çalıştırılabilecek. İnternet bağlantısı olacak, ancak gelişmiş ağ özellikleri olmayacak. Bu versiyon mevcut Windows XP Starter Edition'a karşılık geliyor.

    Windows Vista Home Basic Edition: Genel kullanıcıları hedefleyen bu temel Windows Vista versiyonunda Windows Güvenlik Duvarı, Windows Güvenlik Merkezi, Güvenli kablosuz ağ, ebeveyn kontrolleri, anti-spam/anti-virus/anti-spyware fonksiyonları, ağ haritası, Windows Arama, Aero kullanıcı arabirimi, Movie Maker, Photo Library, Windows Media Player, RSS destekli Outlook Express, P2P Messenger ve daha bir çok özellik olacak. Bu sürüm kabaca mevcut Windows XP Home Edition'a karşılık geliyor.

    Windows Vista Home Premium Edition: Deneyimli PC kullanıcılarını, birden çok bilgisayarın yer aldığı ev ağlarını ve notebook kullanıcılarını hedefleyen ürün Basic Edition'a ilaveten Media Center ve Media Center Genişleme fonksiyonları, DVD video yazma ve HDTV desteği, DVD ripping desteği, Tablet PC fonksiyonları, Mobility Merkezi ve diğer mobilite-presentasyon özellikleri, "auxiliary display" desteği, P2P ad-hoc toplantı yeteneği, Wi-Fi otomatik konfigürasyon ve roaming, birden çok PC'de birleştirilebilir ebeveyn kontrolü, ağ özelliklerini yedekleme, internet dosya paylaşımı, offline klasörler, PC'den PC'ye senkronizasyon, Senkronizasyon Yöneticisi ve Quattro Ev Sunucusu desteği gibi özelliklere sahip olacak. Mevcut Windows XP Media Center Edition'a benzemekle birlikte ek özellikleri ile -günümüzde Windows XP Pro'da olduğu üzere- muhtemel en çok tercih edilen ürün olacak.

    Windows Vista Professional Edition: Şirketlere yönelik olan bu temel sürümde ağ özellikleri ön planda olacak.

    Windows Vista Small Business Edition: "Bilişim teknolojisi" sektörü dışında kalan küçük şirketlere yönelik bu üründe Standart Pro sürüme ilaveten ek bir çok özellik yer alacak.

    Windows Vista Enterprise Edition: Windows Vista Pro Edition'un şirketler için optimize edilmiş daha üst bir sürümünü oluşturacak.

    Windows Vista Ultimate Edition: PC'ler için en iyi işletim sistemi olması hedeflenen bu sürüm hem Vista Home Premium, hem de Vista Pro'nun üzerinde olacak ve her iki işletim sisteminin tüm özelliklerini içerecek. Bunlara ilaveten entegre oyunlarla birlikte gelen Oyun Performans Artırıcı, online kulüp servisleri ve henüz tasarım aşamasında bir çok yenilik olacak.

  2. #2
    Uzman Array KaRa_KRaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2005
    Yer
    Desktop
    Mesajlar
    2.122
    İtibar Gücü
    21
    hangisini yükleyecezki şimdi kafam karıştı zaten millet korsan alıyo fiyat aynı 2 milyon

  3. #3
    x_FB_cagri
    Guest
    bu sefer biraz zor, microsoft korsana karşı baya bi tedbir almş

  4. #4
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    65
    İtibar Gücü
    16
    Ya Bazi özelliklerden Arindirsa Noolur..performans Yerlerde..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2