4 sonuçtan 1 ile 4 arası
  1. #1
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2005
    Mesajlar
    163
    İtibar Gücü
    0

    Windows Vista Beta 1 yayınlandı



    Dev yazılım firması Microsoft, önceleri Longhorn olarak adlandırılan popüler işletim sistemi Windows'un bir sonraki halkası Windows Vista'nın Beta 1 sürümünü kısıtlı bir kitle için kullanıma sundu. Windows Vista Beta 1, Internet Explorer 7'nin deneme sürümünü de bünyesinde barındırıyor.

    Microsoft, uzun zamandır beklenen ve pek çok kez ertelenen yeni işletim sistemi Windows Vista'nın, yazılım geliştiricilerini hedef alan Beta 1 sürümünü yayınladı. Son kullanıcı kullanımı için gerekli pek çok araçtan yoksun olan Beta 1'le Microsoft, yazılım geliştiricilerine yeni Windows'un teknolojilerini tanıtmayı ve geribildirim almayı amaçlıyor. Microsoft yaptığı açıklamada 2006 başında çıkacak olan Beta 2'nin daha fazla özellik barındıracağını daha geniş bir kitleye hitap edeceğini belitti.

    2006'nın sonuna doğru piyasaya çıkması beklenen Windows Vista, 2001'de yayınlanan Windows XP'den bu yana (geçen sene yayınlanan güvenlik odaklı Windows XP SP2 sayılmazsa) işletim sistemi adına Microsoft'un atacağı en büyük adım olacak. Yeni Windows'un sahip olacağı teknolojileri tanıtan Beta 1'de ayrıca Internet Explorer'ın son sürümü Internet Explorer 7'nin de bir deneme sürümü bulunuyor.

    Pek çok yenilik bulunuyor
    Beta 1'de (ve ayrıca 2006'da piyasaya çıkacak olan Windows Vista'da) kullanıcı etkileşimi için gelişkin araçlar bulunuyor. Virtual Folder isimli özellik sayesinde kullanıcılar dokümanlarını daha kolay bir şekilde belirleyerek organize edebiliyorlar. Arabirimin yeni arama teknolojisi sayesinde elde edilen sonuçlar kullanıcı dostu grafik klasörlerle temsil ediliyor. Virtual Folder özelliğinin son halinden oldukça uzakta olduğu bildiriliyor.

    Windows Vista Beta 1'de grafik arayüz adına da pek çok yenilik bulunuyor. Bunlar arasında şeffaf pencereler, ileri bir düzeyde bulunan animasyonlar, yeniden tasarlanmış Başlat menüsü ve mobil araçlarla senkronizasyonu kolaylaştıran Sync Manager bulunuyor. Beta 1'de göçmeleri ve takılmaları engellemek üzere daha gelişkin bir güvenlik teknolojisi de uygulanmış. Ayrıca işletim sisteminin yeniden başlatılmasına neden olan pek çok rutinin de önüne geçilmiş.

    Daha önce çıkışı iki kez ertelenen Windows Vista işletim sisteminin 2006'nın sonlarına doğru piyasada bulunması bekleniyor.
    (Hürriyetim)

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2005
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0
    nerden download edebiliriz acaba bilen varmı?

  3. #3
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2005
    Mesajlar
    163
    İtibar Gücü
    0
    cd leri var piyasada ama downland yerini bilmiyorum..
    İLİM İLİM BİLMEKTİR
    İLİM KENDİN BİLMEKTİR
    SEN KENDİNİ BİLMEZSEN
    BU NİCE OKUMAKTIR

    www.hakyolu.net

  4. #4
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2005
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0
    cd si bendede var ama eski yeni buğün çıkan betası baya değişik diğerlerine göre

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2