Deniz yaratıkları N-Gage ekranında

Nokia’nın yeni nesil mobil oyun platformu N-Gage için özel olarak hazırlanan Creatures of the Deep oyununun Web sitesi yayına girdi. Ödüllü tasarım grubu Juicy Studios tarafından hazırlanan Web sitesinde, derin denizlerdeki yaratıklarla heyecan dolu maceralar yaşanıyor


Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia’nın yeni nesil mobil oyun platformu N-Gage için hazırlanan Creatures of the Deep oyununun Web sitesi yayına girdi. Sitede blog’larla desteklenen bir haber bölümünün yanı sıra eğlenceli ve etkileşimli gizli hazineler yer alıyor. Ayrıca www.mobileangler.com adresinde de merak uyandırıcı bir tanıtım filmi yayınlanıyor.

Ödüllü tasarım ekibi Juicy Studios tarafından hazırlanan Creatures of the Deep Web sitesi, toplu halde oynamaya uygun ve eğlenceli etkileşimli yapısıyla, çok aşamalı bir denizaltı deneyimi sunuyor. Oyunseverler her menü seçeneğinde okyanus yüzeyinden derinlere doğru ilerleyerek sualtı dünyasını keşfediyorlar. Hava koşulları ya da gece-gündüz döngüleri gibi çarpıcı 3D grafikler oyun içinde yeniden şekilleniyor.

Creatures of the Deep, oyunseverleri mobil balık avına çıkarıyor. Oyuncular, dünyanın en egzotik av bölgelerine gidiyor, olta atıyor ve tekneler dolusu balık, deniz yaratıkları ve denizaltı cisimleri yakalıyorlar. Tek oyuncu modunda, uçsuz bucaksız hayali ve gerçek av alanlarında sayısız macera yaşanırken; N-Gage Arena ile online turnuva düzenleyenler de dünya balıkçılığının kralı olmak için mücadele ediyorlar.

Kaynak: Hürriyet