Arkadaşlar belki farkında değiliz belki araştırma yapmaya eriniyoruz, belkide bir çoğumuzun işine gelmediği için görmezden geliyoruz..
Ama hayatımızda bir çok israil ürününü kullanıyoruz. Belki hepsini bir anda hayatımızdan çıkarmak zor olabilir ama en azından gereksiz olanları, olmadığı zaman hayatımızın seyrini değiştirmeyecek olanları kullanmayabiliriz..
Sizlere bir örnek vereceğim Ben 1 yılı aşkındır "play65" tavla oyununu oynuyorum netten. Yükelrken sözleşme şartlarına hiç dikkat etmemiştim. Bu gün tekrar yüklemem gerekiyordu dikkatimi çekti ve okudum. Orda aynen şöyle yazıyor
4 madde:
“…Sitede bir hesap açmakla veya sitede sunulan oyunlardan birine katılmakla ….İş bu Anlaşma, hukuk ilkeleri çatışmasını devreye sokmadan, İsrail devletinin yasaları uyarınca yönetilecektir. İş bu anlaşma veya sitedeki faaliyetlerinizden doğan veya bununla ilişkili her tür anlaşmazlığın münhasır çözüm yerinin İsrail devleti hukuku çerçevesinde İsrail- tel-aviv mahkemeleri olduğunu kabul ediyorsunuz..."



gammon empire bu oyunun diğer versiyonu

Belkide her tıkladığımızda filistinli kardeşlerimize bir kurşunda biz sıkıyoruz.. Eğer sizinde bildiğiniz bu tür oyunlar varsa insanlık namına yazın lütfen... YİĞİDO