10 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10

    ABIT AB9-PRO


    Intel Core 2 Duo işlemcilerinin testlerdeki üstün performansı ve yüksek skorları nedeniyle dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Intel, hazırladığı başka sürümleri ilede AMD ile farkını açma çabasında. Bu performans farkını fark eden üreticiler bu soket yapısında ürünlerini piyasaya çıkarmaya başladı. İşte bu mimarideki ürünlerden birisini çıkartan ABIT’in AB9-Pro isimli anakartı karşımızda.

    Anakartın özelliklerine baktığımızda ilk dikkati çeken özelliklerden birisi 2006FMB Conroe CPU desteğinin bulunması. Böylece Conroe işlemcileri ile yüksek performans sağlamak mümkün. Ayrıca kartın 1066/800MHz FSB desteğide bulunuyor.

    Kullandığı bellekler Intel’in yeni mimarisinde alışmaya başladığımız DDR2 teknolojisi ile üretilen bellekleri kullanmakta. Anakartta Dual olarak DDR2 800/667/533Mhz ram’leri destekleyen 4 adet slot bulunmakta.

    Anakartın on-board ses kartı, 7+1 CH HD Audio destekli ve otomatik soket sensörü bulunmakta. Böylece yanlış sokete takma gibi bir durum ortadan kalkıyor. Ses kartı demişkende S/PDIF’de unutulmamış. Ağ aygıtı olarak ise anakart’ta 2 adet on-board Gigabit Ethernet port’u bulunmakta.

    Genişleme yuvaları bakımından 1 Adet PCI-E X16 ,2 adet PCI-E X1 ve 2 adet PCI slotu gayet yeterli. SLI bağlantısı için ikinci bir PCI-E X16 slotu olmadığından elinde SLI destekli 2 ekran kartı olanlar için kötü bir haber olsa gerek.

    Üründe SATA2 destekli 9 port bulunuyor. Normal bir anakartta 4 adet bulunan bu portlardan bu anakartta fazladan 5 adet daha kullanılmış. Özellikle disk sayısı fazla olanların işine yararken bu disklerle de RAID RAID0/1/5/10 standartları ile bağlantı kurabiliyorsunuz. İlk 6 SATA portunu Matrix Storage Tech, sonraki 2 portu JMicron, ve kalan 1 portuda Image 3132 kontrol ediyor.

    AB9-PRO’nun TEKNİK ÖZELLİKLERİ

    CPU
    Intel Core 2 Duo Pentium® & Pentium® D İşlemciler ile 1066/800MHz FSB
    Intel® 2006FMB Conroe CPU Desteği

    CHIPSET
    Intel® P965 / ICH8R Chipset

    HAFIZA
    4 X 240-pin DIMM soket.Max. 8GB Hafıza Desteği.
    Dual channel DDR2 800/667/533 Un-buffered Non-ECC Hafıza Modülü Desteği


    On board Dual PCI-E Gigabit LAN Kontrolcüsü Desteği (10/100/1000M)

    SES
    On board 7.1 CH HD Audio CODEC
    Otomatik Soket Sensör Desteği ve Optik S/PDIF Çıkış

    GENİŞLAMA SOKETLERİ
    1 x PCI-E X16
    2 x PCI-E X1
    2 x PCI

    DAHİLİ BAĞLANTILAR
    1 x Floppy Port Desteği
    1 x Ultra DMA 100/66/33 IDE Bağlantısı
    9 x SATA 3Gb/s Bağlantısı
    3 x USB yuva ( 4 Port Desteği)
    1 x FP-Audio, 1 x CD-In

    ARKA PANEL BAĞLANTILARI
    1 x PS/2 Klavye,
    1 x PS/2 Fare
    ABIT Silent OTES
    1 x S/P DIF Giriş,
    1 x S/P DIF Çıkış,
    1 x eSATA
    7.1 CH Ses Bağlantıları (Ön, Giriş, Mik-Giriş, Merkez/Subwoofer, Surround, Arka Surround)
    4 x USB 2.0,
    2 x RJ-45 LAN Bağlantısı


    Serial ATA
    6 x SATA 3Gb/s Intel® ICH8R Desteği, Intel® Matrix Storage Tech(AHCI & RAID0/1/5/10)
    2 x SATA 3Gb/s JMicron® JMB363 Desteği 0,1,0+1,JBOD RAID
    1 x SATA 3Gb/s Silicon Image 3132

    ABIT MÜHENDİSLİĞİ
    ABIT SoftMenu Teknolojisi
    ABIT μGuru Teknolojisi
    ABIT Silent OTES Teknolojisi

    EBATLARI
    ATX : 305 x 245mm
    PCB Renk: Turuncu

    RoHS
    100% Kurşunsuz üretim , RoHS.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

  2. #2
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    ankara
    Mesajlar
    96
    İtibar Gücü
    0
    ya bu süper bişi

  3. #3
    Uzman Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Mesajlar
    2.347
    İtibar Gücü
    0
    ABIT 'ın yeni anakartlarında sitesinde özelliklerine bakarken okumuştum, bu üründe var mı bilmiyorum; bilgisayar kapalı iken USB bağlantısı ile çalışan ürünleri kullanabilecekmişiz. Güzel bir özellik... :nevet

  4. #4
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    ankara
    Mesajlar
    96
    İtibar Gücü
    0
    ewet war bende aynı yazıyı okudum

  5. #5
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    215
    İtibar Gücü
    0
    ya ben bir şey sorcam Şimdi 1066/800MHz FSB ile çalışıyor ya bu anakart. gigabyte ga-8n sli anakartta 1066mhz FSB yazıyor. bildiğim kadarı ile intel işlemcilerde fsb 800 mhz üstü yok. şimdi ben gigabyte ga-8n sli anakarta pd 3.0 800 mhz işlemciyi takamaz mıyım ayrıntılı bir açıklama istiyorum. Şimdiden tşk ediyorum.

  6. #6
    Uzman Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Mesajlar
    2.347
    İtibar Gücü
    0
    Alıntı ugurgr Nickli Üyeden Alıntı
    ya ben bir şey sorcam Şimdi 1066/800MHz FSB ile çalışıyor ya bu anakart. gigabyte ga-8n sli anakartta 1066mhz FSB yazıyor. bildiğim kadarı ile intel işlemcilerde fsb 800 mhz üstü yok. şimdi ben gigabyte ga-8n sli anakarta pd 3.0 800 mhz işlemciyi takamaz mıyım ayrıntılı bir açıklama istiyorum. Şimdiden tşk ediyorum.
    1066MHz FSB ile çalışan Intel işlemciler tabi ki mevcut Bunlar genelde EE yani Extreme Edition modellerdir ve fiyatları normalin çok üstündedir (1000$ 'a yaklaşır) Ayrıca eğer işlemcinizin soketi LGA775 ise bu anakartı rahatlıkla işlemciniz ile kullanabilirsiniz... :nevet

  7. #7
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    215
    İtibar Gücü
    0
    hiç bir sorun yaşamam değil mi yani aklıma takıldı da onun için sordum. teşekkür ederim

  8. #8
    Uzman Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Mesajlar
    2.347
    İtibar Gücü
    0
    Tekrar belirteyim, eğer o anakart ile kullanmak istediğiniz işlemci LGA775 (!) sokete sahipse rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  9. #9
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    215
    İtibar Gücü
    0
    teşekkür ederim

  10. #10
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2020
    Yer
    Odessa
    Mesajlar
    7
    İtibar Gücü
    0

    İëîïàã (Eltrombopag 25 ìã) – Elopag (İëòğîìáîïàã 25ìã) - àíàëîã Ğåâîëıéä

    Ëåêàğñòâåííûé ïğåïàğàò İëîïàã (Eltrombopag 25 ìã) – Elopag (İëòğîìáîïàã 25ìã) - àíàëîã Ğåâîëıéä ÿâëÿåòñÿ ñğåäñòâîì, êîòîğîå íàçíà÷àåòñÿ ïàöèåíòàì ñ íàëè÷èåì â àíàìíåçå òğîìáîöèòîïåíèè. İòî ñîñòîÿíèå õàğàêòåğèçóåòñÿ ñíèæåíèåì â îáùåé ñòğóêòóğå ôîğìåííûõ ıëåìåíòîâ êğîâè êîëè÷åñòâà òğîìáîöèòîâ. Îíè ïğèíèìàşò ó÷àñòèå â ïğîöåññàõ ñâåğòûâàíèÿ êğîâè. İòî ëåêàğñòâî ÿâëÿåòñÿ ïğåïàğàòîì âûáîğà â òîì ñëó÷àå, åñëè ğàíåå ïğèìåíÿëèñü èììóíîãëîáóëèíû èëè êîğòèêîñòåğîèäû, íî îêàçàëèñü íåıôôåêòèâíûìè ïî ñâîåé ğåçóëüòàòèâíîñòè. Ìåäèêàìåíò İëîïàã (Eltrombopag 25 ìã) – Elopag (İëòğîìáîïàã 25ìã) - àíàëîã Ğåâîëıéä êóïèòü ìîæíî, îñòàâèâ çàÿâêó íà íåãî â íàøåé Èíòåğíåò-àïòåêå. Îáùåå îïèñàíèå Ïğåïàğàò âûïóñêàåòñÿ â òàáëåòèğîâàííîé ôîğìå ñ äîçèğîâêîé 25 è 50 ìã. Òàáëåòêè îêğóãëîé ôîğìû, ïîêğûòûå îáîëî÷êîé, ïğåäñòàâëåííîé ïëåíêîé áåëîãî öâåòà. Êîìó íåëüçÿ ïğèíèìàòü äàííûé ïğåïàğàò? Îáÿçàòåëüíûì óñëîâèåì ïåğåä ïğèìåíåíèåì ÿâëÿåòñÿ âğà÷åáíàÿ êîíñóëüòàöèÿ. Íå ñòîèò íàçíà÷àòü ñåáå ıòî ëåêàğñòâî ñàìîñòîÿòåëüíî. Îáğàùåíèå ê âğà÷ó íåîáõîäèìî äëÿ ïîäáîğà èíäèâèäóàëüíîé äîçû. Èíà÷å âî âğåìÿ ïğîâåäåíèÿ òåğàïåâòè÷åñêîãî êóğñà ìîãóò âîçíèêíóòü ğàçëè÷íûå ïğîáëåìû. Ïğåïàğàò íå ñëåäóåò íàçíà÷àòü ëèöàì ñ íàëè÷èåì ñëåäóşùèõ ñîñòîÿíèé: • Îñòğàÿ è õğîíè÷åñêàÿ ïî÷å÷íàÿ è ïå÷åíî÷íàÿ íåäîñòàòî÷íîñòü. • Âåğîÿòíîñòü âîçíèêíîâåíèÿ è ğàçâèòèÿ òğîìáîıìáîëè÷åñêîé áîëåçíè. • Áåğåìåííîñòü è ëàêòàöèÿ. Ëåêàğñòâî îáëàäàåò äîñòàòî÷íî âûñîêîé ñòîèìîñòüş, íî ñëåäóåò ó÷èòûâàòü, ÷òî ğåçóëüòàò íåïğåìåííî îïğàâäàåò çàòğà÷åííûå ñğåäñòâà. Ê òîìó æå, ó íàñ íà İëîïàã (Eltrombopag 25 ìã) – Elopag (İëòğîìáîïàã 25ìã) - àíàëîã Ğåâîëıéä ñòîèìîñòü íèæå, ÷òî âî ìíîãèõ äğóãèõ àïòåêàõ. Ïîêàçàíèÿ ê ïğèìåíåíèş Íàçíà÷åíèå ïğåïàğàòà îñóùåñòâëÿşò â ñëó÷àå íàëè÷èÿ ñëåäóşùèõ ñîñòîÿíèé: 1. Ëåêàğñòâî íàçíà÷àåòñÿ ëèöàì ñ íàëè÷èåì õğîíè÷åñêîé èììóííîé òğîìáîöèòîïåíè÷åñêîé ïóğïóğîé. 2. Ïğèñóòñòâèå â àíàìíåçå õğîíè÷åñêîé ôîğìû âèğóñíîãî ãåïàòèòà. 3. Öèòîïåíèÿ ó ëèö ñòàğøå 18 ëåò. Åñëè êòî-òî çàèíòåğåñîâàëñÿ äàííûì ïğåïàğàòîì, åãî ñòîèìîñòü ìîæíî óçíàòü ó êîíñóëüòàíòîâ. Íà İëîïàã (Eltrombopag 25 ìã) – Elopag (İëòğîìáîïàã 25ìã) - àíàëîã Ğåâîëıéä öåíà àêòóàëüíàÿ òàê æå óêàçàíà íà ñàéòå íàøåé àïòåêè. Ïåğåä íà÷àëîì ïğèåìà íåîáõîäèìî â îáÿçàòåëüíîì ïîğÿäêå ïîëó÷èòü êîíñóëüòàöèş îò âğà÷à. Îí íàçíà÷èò ğÿä àíàëèçîâ, ïğîâåäåíèå êîòîğûõ íåîáõîäèìî îáÿçàòåëüíî. Î÷åíü îñòîğîæíî åãî ñëåäóåò ïğèíèìàòü ïàöèåíòàìè ñ âûñîêèì ğèñêîì âîçíèêíîâåíèÿ òğîìáîıìáîëè÷åñêîé áîëåçíè. Òğåáóåòñÿ âî âğåìÿ ëå÷åíèÿ ğåãóëÿğíî ïîñåùàòü âğà÷à. Îñîáåííî ıòî àêòóàëüíî äëÿ òåõ ïàöèåíòîâ, êîòîğûå ïğîâîäÿò îäíîâğåìåííîå ëå÷åíèå ïî ïîâîäó õğîíè÷åñêîãî ãåïàòèòà «Ñ». Êğîìå ıòîãî, âñåãäà íåîáõîäèìî ïîìíèòü î âîçìîæíîñòè íåïåğåíîñèìîñòè ê êîìïîíåíòàì ïğåïàğàòà. Õîòÿ â öåëîì ïğî İëîïàã (Eltrombopag 25 ìã) – Elopag (İëòğîìáîïàã 25ìã) - àíàëîã Ğåâîëıéä îòçûâû ïàöèåíòû îñòàâëÿşò ïîëîæèòåëüíûå, òàê êàê ïğåïàğàò àáñîëşòíî àíàëîãè÷åí ñ îğèãèíàëîì

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2