1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Donanımcı Array Solucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Yer
    Yeraltından
    Mesajlar
    837
    İtibar Gücü
    16

    Post MSI Bravo EX627



    MSI’nın son zamanlardaki notebook atağı ilgi çekici. Son çıkarılan model Bravo EX627, daha ilk bakışta farklı olduğunu hissettiriyor. 16 inç ve 16:9 formatındaki ekran, aspect ratio olarak ilk olmasa da, gerek ölçüleri, gerekse bu formattaki laptopların henüz çok yeni olmasıyla dikkat çekici.



    Performansa bakıldığında ise yine MSI nin kendi üretim oyun notebooklarından biraz geride olsa da tasarımın farklı olacağı düşünüldüğünde bu bir eksik olamaz. 16″1366×768 HD ekranı, subwoofer eklenmiş HD Audio ses çıkışı ile, MSI Bravo EX627, multimedya yetenekleri ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

    Centrino 2 platformunu kullanan EX 627, bu seçimin doğal gereği olarak Intel PM45 ve ICH9M güney köprüsüne sahip. Core 2 Duo işlemciler kullanılıyor; ancak kullanılan işlemcilerin model ya da seri numaraları bilinmiyor. Grafik çözümü olaraksa gömülü Intel seçilmemiş olması, yine bir performans artısı olarak Bravo EX627′ye yazılacak özelliklerden biri: ATI Mobility Radeon™ HD4570 grafik işlemcisi kullanılmış. Bu GPU, 512MB VRAM kullanabiliyor. MSI belirtmemiş ama, RAM ünitesi kendi üzerinde, yani anabellekten çalmıyor.



    Dikkat çeken bir başka özellik ise, opsiyonel de olsa, EX627 ile gelen Blu-ray yazıcı. Batarya konusunda da iki opsiyon var; standart 6 hücreli ya da opsiyonel 9 hücreli bataryayı alabiliyorsunuz. 6 hücreli standart batarya ile MSI Bravo EX627, yaklaşık 2.7 kg. Çok hafif denmese de, bu özelliklere ve ebatlara sahip bir dizüstü için gayet makul olduğunu inkar edilmemeli.
    Konu Solucan tarafından (16-06-2009 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.


Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2