Super Talent firması herkesin de bildiği gibi Dünya'da lider bellek çözümleri üreten bir firma. Şimdilerde piyasalara sürülen P55 yongalı anakartlar için oldukça iyi kadro hazırlayan firma DDR3 1600-2200MHz aralığında değişen belleklerini tanıttı.

Normal DDR3 bellekler standart olarak Core i5 destekli belleklerden biraz daha yüksek gerilimlerle çalıştıkları için, kimi zaman sorunlar teşkil edebiliyordu. Bunun üzerine bütün firmalar Core i5 bellek kontrolcülerine uygun olarak daha düşük voltajlarda bellek kitlerini duyurmaya başladı.



Dokuz tane yeni kiti ile mükemmel performansı sunan Super Talent firması, yeni P55 yongası için 2200MHz frekansa kadar en hızlı Core i7/i5 sistemleri sunuyor. Tüm kitler firma fabrikasında test edilerek en düşük gecikmeler ile en yüksek performans sağlanmış.

Firma pazarlama müdürü Joe James, bu kitlerle P55 sistemler inanılmaz seviyede performans artışı gösterecekler, tüm sistem performasını da yeni seviyelere taşıyacaklar açıklamasında bulunurken, belleklerin satışı önümüzdeki hafta başlayacağını açıkladı.

Bellekler 1.65V gerilim ile aşağıdaki görseldeki gecikmelere sahip. Tüm kitler 4GB olarak geliyor.