Katılımsız Program Arşivi :

102 adet Katılımsız güncel programın download linki bu yazılımda bulunmaktadır. Link’ler ve programlar Bu cd nin hazırlandığı tarih itibari ile günceldir.

Arşivini kaybedenler veya yeni arşiv hazırlayan arkadaşlar için çok büyük kolaylık sağlar.
Tekrar tekrar web gezmeden istediğiniz programı indirebilir tanımadığınız program hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Burada bulunan programların çok büyük kısmı katılımsızdır.

Katılımsız program;

Kurulumuna müdahale edilmeden, önceden belirlenmiş şekilde kurulan programlardır. Seçtiğiniz programa çift tıklar ve beklersiniz. Programlar size ihtiyaç duymadan kurulurlar. İşte katılımsız program budur.

Aradığınız programa ulaşmak için Alfabetik index’ten Programın baş harfini seçer listeye ulaşır ve aradığınız programın ismi üzerinde mousunuzu bekletirseniz program hakkında detaylı bilgiye ulaşacak ve bir tık ile istediğiniz programı download edebileceksiniz.

İçerikte bulunan programların hiçbiri tarafımdan yapılmamış yaklaşık % 95'i XP sistemde denenmiş hiçbir problem gözlenmemiştir. Biz sadece yardımcı olabilecek bu sistemi hazırladık. Katılımsız program hazırlayan ve başta TNCTR olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Kendimiz için hazırladığımız bu sistemi sizlerle de paylaşmak istedik, umarım faydası olmuştur.

Bu cd’de bulamadığınız veya görmek istediğiniz programı link’i ile yazarsanız yeni versiyona eklenecek ve daha da geliştirilecektir.

Saygılarımla.

Tanıtım için tabiî ki birkaç resim gerekir.

Kullanım kolaylığı açısından programı iki şekilde upload ediyorum

1- Cd’ye yazdırmak isteyenler iso olarak download edebilirler
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

2- Flash bellek veya doğrudan bilgisayarında kullanmak isteyenler sfx olarak download edebilirler.
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting