Red Dead Redemption


Rockstar Games, "Vahşi Batı" temalı oyun Red Dead Redemption'ın 2010 yılı Nisan ayında piyasada yerini alacağını açıkladı. Rockstar'ın oyun dünyasına böyle bir ışık tutmasıyla tüm gözler Red Dead Redemption'a çevrildi. Bakalım hayırlısı...

Gelişmeler

2010 yılının ilk yarısında oyunseverlerin cüzdanları oldukça hafifleyecek gibi görünüyor. Çünkü ilk 6 ay içinde çıkacak oyunlar arasında Red Dead Redemption'dan ziyade yine Rockstar'dan Max Payne 3 ve 2K Games'den Bioshock 2 ile Mafia II bulunuyor. Tüm bu yapımlar şüphesiz Call of Duty 6: Modern Warfare 2'den sonra yılın en iyi oyunları olmaya aday projeler olarak görülüyor.

Konu

Yine GTA benzeri bir oynanış tarzına sahip olacak bu Batı macerası, Playstation 3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülecek. 20. yüzyılda geçen hikayede kanun kaçağı Marston'ın hükümet adına bazı pis işlere karışması konu ediliyor.

Oyun hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak mümkün olmadığı için bu seferlik bu kadarıyla yetinmek gerekiyor. Çünkü Rockstar projenin ilerleyen çalışmalarını büyük bir gizlilikle sürdürüyor. Oyun hakkında fazla ayrıntı için ser veriyor sır vermiyor.

Video