TTNET , kullanıcılarına sunduğu " Süreli İnternet" hizmeti ile NET4 ve NETLİMTİSİZ paketlerini 2 ay - 3 ay ve 6 ay süreyle temin edilebiliyor. Bu uygulamayla, kısa süre için internet aboneliğine ihtiyaç duyanlar, uzun vadede taahhütnameye gerek duymadan ve kısa süreli adres değişiklikleri için internet hatlarını taşımak zorunda kalmadan; ihtiyaç duydukları süre kadar internet erişimine sahip olup kullanabiliyor.

TTNET Müşterileri, daha sonra "Süreli İnternet" paketlerinden, TTNET'in sunduğu standart internet paketlerine geçebiliyor ve kampanyalarından faydalanabiliyor. Aynı zamanda, hizmetin kapsadığı ADSL paketleri süre sonunda otomatik olarak kapanıyor.

Daha çok yaklaşan yaz aylarında, okudukları şehirden ayrılan öğrenciler, yazlıklarına taşınan aileler gibi kısa süreli internet ihtiyacı olan tüm kullanıcılar bu avantajlı hizmetten yararlanabiliyor. "Süreli İnternet" hizmeti yıl boyunca sadece ihtiyaç duyduğu süre kadar aboneliğe sahip olmak isteyen kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için sunulmaya devam edicek...