http://img399.imageshack.us/img399/6...x11n2407pu.jpg

[glow=red:edd297326e] Epson, AcuLaser CX11NF ve AcuLaser CX11N olarak iki yeni çok fonksiyonlu yazıcısını pazara sundu. [/glow:edd297326e]

Pazardaki ilk renkli çok fonksiyonlu lazer yazıcılardan olan bu iki yeni model, küçük çalışma grupları ve ofisler için en iyi çok fonksiyonlu yazıcılar olmalarını sağlayan bir dizi özellikle donatılmış durumda. Yüksek baskı hızının ön planda tutulduğu ürünler, diğer yandan ilk sayfa çıktısını tek renkte 9 saniyede, renklide ise 17 saniyede veriyor.

Yüksek kalite baskılar, fotokopiler ve renkli taramaların yanı sıra AcuLaser CX11NF kullanıcılara, faks fonksiyonu da sağlıyor. AcuLaser CX11N Serisi ağ ortamında çalışan ofis kullanıcıları için Epson Net 10/100 Base Tx Ethernet arabirimi ile dokümanları işyerlerinin her yerinde tarama ve yazdırma olanağı sunuyor.

Kullanıcılara büyük miktarda kesintisiz baskı yapma olanağı veren iki ürünün kağıt kapasitesi 680 sayfa.

Ücretsiz bilgisayar yazılımı sunan ürünler, işyeri kullanıcılarına taranmış dosya ve fotoğraf yönetiminin yanı sıra kullanıcıların profesyonel renkli dokümanları daha kolay yaratmasını sağlayan kartvizit tarama işlevini de içeriyor.