2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10

    COMPEX DIGITAL 2006

    Lütfi Kırdar Fuar Merkezi birkez daha COMPEX DIGITAL 11.Tüketici ve Ev Elektroniği Fuarına ev sahipliği yapıyor. AVEA’nın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen fuar’da kullanıcıları Avea’nın en son hizmetlerini deneme fırsatıda buluyor. Ayrıca ziyaretçileri Avea standında sürprizlerde beklemekte.

    Teknolojiyi bu fuarlar sayesinde yakından takip etme şansı bulan ziyaretçiler birçok yeni çıkan ürün hakkında detaylı bilgiyi standlardaki uzmanlardan elde edebiliyor. Yeni çıkan ürünlerin birçokğu bu fuar için bekletilmişti. Örneğin MSI bu fuarda yeni ürünlerini tanıtma şansı buldu. Bu ürünlerden birisi olan MSI Mega Book S271 notebook.


    AMD 1.60Ghz hızındaki çift çekirdekli Turion 64 işlemci, Radeon Xpress 200p chipet, 12.1” ekran, Bluetooth,Wireless ve Gigabit Ethernet bağlantısı bulunduran notebook’un görüntüsüde gayet güzel.

    MSI’ın bir diğer tanıttığı ürün MSI Mega View 588. Üründe 20/30Gb disk bulunuyor. Çok güzel görüntü kalitesi olan üründe 3,5” TFT-LCD ekran bulunmakta ve 65.000 renk destekli. Pil ömrü ise 5 saat video, 8 saat müzik çalabilmesi ile gayet yeterli düzeyde.


    Fuarda özellikle Samsung ve Panasonic’in standına uğramadan geçmeyin. Panasonic HDTV’leri ve geliştirdiği teknolojiyi daha yakından görmek isteyen kullanıcılar için çok güzel bir demo hazırlayan firma, kullanıcılara tam bir görsel şölen yaşatıyor. Geliştirdiği teknolojisi ile HDTV’den biraz daha kaliteli görüntü veren TV’lerden ayrılmak biraz zor olabilir.



    Kasasız PC yapan Talp LCD PC kasanın içindeki tüm bileşenleri LCD'nin içine sığdırmış. Böylece yer tasarrufu,taşıma ve güzel görüntüsü ile kullanıcılarını bekliyor.


    Fuarın alt katı neredeyse satış üzerine kurulmuş. Satın almak isteyen kullanıcılar buradan birçok ürünü satın alabilirler. Programcılık ve donanımla ilgilenenler ise Pusula Yayınlarının açmış olduğu birçok kitabı inceleyip alabilirler.

    Fuar 11-14 Mayıs 2006, 11:00-20:00 saatleri arasında siz ziyaretçilere açık. Fuara katılım ücretsiz. Online bilet’i http://www.compex.com.tr/ ‘den alabilirsiniz.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    22
    İtibar Gücü
    0

    Teknolojı bu

    walla harıka bunlar elıne saglık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2