Öncelikle arkadaşlar ufak bir yazım olacak.
İnternetten para kazanılır mı? Hepimizin kendine sorduğu ama net bir cevap alamadığı bir soru. Cevabı ise evet netten para kazanılır. Hemen arkasından gelen soru ise ne kadar kazanırım? işte bu sorunun cevabı yok, çünkü bu tamamen size bağlı birşey. Eğer belli bir sermaye koyarsanız iyi para kazanabilirsiniz, ya da şansınızı risksiz ama az gelir getiren diğer kazançlarda ararsınız.
Bende herkes gibi 2.seçeneği seçtim yani bedava yoldan para kazanmak, ben buna öyle diyorum. Nedir peki bu? işte ptc,ptr,pts,ptsu vb.. gibi sitelerden ufak miktarda para kazanmak. Sizlerle deneyimlerimi de paylaşmak istiyorum. Öncelikle samimi olarak şunu söyleyim bu ve bunun gibi sitelerden çok para kazanamazsınız, ama dünyanın en pahalı internetini kullanan ülkemizde net parasını çıkartabilirisiniz, hatta kendinize harçlık bile yapabilirsiniz. ya da benim gibi online oyunlarda kullanabilirsiniz. Hangimiz oyun oynamıyoruz ki değil mi? Para vermek istemediğimiz ama para verenlerin yanında çok ta zevk alamadığımız oyunlarda. işte hem neti kullanıp, hem oyun oynayıp, hemde zevk almak için bu yöntemleri deneyebiliriz. Tabi belki de aylık bir şekilde güzel paralarda kazanabiliriz.
Bu noktada en önemli şey ise arkadaşlar scam yani dolandırıcı olmayan siteleri bulabilmek. Eğer nette aratırsanız karşınıza binlerce site çıkar ama inanın bir çoğu scam yani dolandırıcı sitedir. Ben size deneyimlerim ve aldığım ödemelerin kanıtlarıyla beraber dolandırıcı olmayan siteleri de tanıtmaya çalışacam. Çünkü ne kadar az kazanılsada bu sitelerde hem zaman, hemde beyin kaybı yaşıyoruz. En iyi nakit vakittir sözünden yola çıkarsak para kazanmakta en önemli şeyin vakit olduğunu anlarız. Düşünsenize 1 ay boyunca devamlı reklamlara tıklıyorsunuz tam min. ödemeye ulaşıp ödeme istediğinizde site kendini kapatıyor işte böyle bir durumda kalmamak için arkadaşlar size birkaç öneride bulunmak isterim.
Öncelikle forumda her açılan ptc sitesine üye olmayınız. Bu işin kriteri ödeme kanıtıdır. Konuyu açan arkadaştan mutlaka ödeme aldığına dair hesap resmini koymasını isteyin. Bazı arkadaşlar ödeme resmi diye sitenin proof yazan kısmını alıp kopyalıyorlar. Sakın onlara inanmayın sonuçta site kendisi koyuyor o proofları nasıl emin olabiliriz ki,değil mi? Bende yaklaşık olarak 150 ptc sitesine üyeyim ve şimdiden 50 tanesi scam oldu bile ama ödeme aldığım siteler de var, işte bunları sizlerle paylaşacam ödeme kanıtlarıyla beraber.
Umarım herkes istediği doğrultuda birşeyler kazanır, herkese bol kazançlı günler....