Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2006, 11:48 AM   #7 (permalink)
dIsAstEr
Moderator

dIsAstEr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 dIsAstEr is an unknown quantity at this point
Alıntı:
antirsi666´isimli üyeden Alıntı
Daha önce hiç Arctic Freezer 7 Pro nun adını duymamışken bir bilgisayarcının tavsiyesi üzerine bu soğutucuyu almaya karar verdim. Böyle birşeyi ilk defa yaptıgım için korka korka kendi stok fanımı söktüm ve CPU nun üzerindeki termal macunu özenle sildim. Ordaki adam fanın içinde termal macun var demişti kutuyu bi açtım macun yok . Sonra bir baktım zaten sogutucunun altındaki kısma sürülü Açılçası bu beni çok rahatlattı çünkü gerçekten işimi çok kolaylaştırdı. Bana kalan sadece 4 ayagını içinden çıkan şekildeki gibi oturtmaktı. Gayet kolay bir şekilde oturttum. Sonra bilgisayarı açıp heme Asus Probe programı açtım sıcaktık 40-42 derece arasındaydı. Önceden sıcaklık 50 dereceydi. O yüzden bu beni pek tatmin etmedi. Sonra bir forumda bu olayı yazdım ve oradakiler termal macunun 200 saat sonra tam performans ile çalışacaklarını söyledir. Şuan 2. günü vede kasanın yan kapağı açıkken sıcaklık 34-36 derece arasında kapağı kapatınca ise 38-40 arasında seyrediyor. Ben çok profesyonel bir o/c ci olmadıgım için bu soğutma beni tatmin etti.
O yüzden herkese bu ürünü tavsiye ederim. Ama tabiki piyasada çok daha profesyonel soğutucular mevcut.
CsNiPeR 'in de belirttiği Arctic Silver 5 şu anda tercih edilebilecek en iyi termal macun... :nevet Termal macunların soğutmaya olan katkıları şüphesiz tartışılmayacak kadar büyük.
dIsAstEr Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla