4 sonuçtan 1 ile 4 arası
Merhaba Arkadaslar,.. A3NK laptopumu XP Home (Lisansli) veya XP Prof isletim sistemlerinden hangisini kullanmam daha avantajli olur?.. Sebebini de izah
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Feb 2005
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    17
    İtibar Gücü
    0

    A3NK Laptopta XPHome veya XPProf

    Merhaba Arkadaslar,..

    A3NK laptopumu XP Home (Lisansli) veya XP Prof isletim sistemlerinden hangisini kullanmam daha avantajli olur?.. Sebebini de izah eder misiniz?..

    XP Prof yukledikten sonra acaba ASUS'un urettigi CD'de bulunan herhangi bir yazilimi yuklemeyi ihmal ederek, avantajlarindan mahrum kalmis olabilir miyim?..
    ASUS'un A3NK icin urettigi hangi yazilim ne ise yarar, bu konuda da bir bilgi verebilir misiniz?
    Laptopun tum ozelliklerini bilerek ve amacli olarak profesyonel anlamda kullanmak istiyorum, bu kadar para verdik, layikiyla A3NK laptopumuzdan istifade edelim,..
    Simdiden yardimlariniz icin mutesekkirim.
    Saygilar,..

    idinc
    _________________

  2. #2
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    Eğer kullandığınız bilgisayar bir ağ bağlantısı ile başla bir ağ'a bağlanıyorsa Professional yüklemeniz sizin için daha iyi olucaktır. Professional sürümde ağ bileşenleri ve ağ özelliği bulunmaktadır. Home'da network pek iyi değildi. Eğer bir ağ yok ise home'da kullanabilirsiniz.

    CD'de verilen yazılımların kurulması sizin yararınıza olucaktır. CD'de verilen programları o notebook'a göre yazılım olduğundan kullanımı kolaylaştırıcı programları olabilir. Mesela pil durumu gibi. Programların isimlerini söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

  3. #3
    Bilgili Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2005
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1.105
    İtibar Gücü
    0
    evet ağ yönünden xp home xp pro'ya göre daha geri, ama yine de sen pro kullan, bana sanki sistem işleyişi daha kararlı gibi geliyo...
    [center:2ddd73f8aa][/center:2ddd73f8aa]

  4. #4
    KC
    KC Çevrimdışı
    Administrator Array KC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2004
    Yer
    İstanbul, Turkey
    Mesajlar
    1.860
    İtibar Gücü
    10
    Windows un pro veya home edition olması sürücülerde bi değişiklik bulunmasını gerektirmez. Bu konud sıkıntınız olmaz. Cihazla birlikte gelen yazılımlar işletim sistemi cd sinde değilde driver and recovery disc te bulunur (genelde) Yani bu cd ile pro edition dada kurulum yapabilirsiniz. Programalran yana bi fedekarlıkta bulunulmaz sanıyorum. Eğer işletim ssitemi sürücüler ve yazılımlar tek cd olarak üretilmişse iş biraz değişir. Böyle bir durumda bile işletim sistemini pro kullanmanızı öneririm. (Lisanslı olması şartı ile)
    Lütfen pano kurallarını okuyunuz.
    Donanım alışverişleriniz için www.tekniks.com.tr ye bekleriz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2