iPad servisi konusuna girmeden önce biraz iPad incelememizden bahsedelim. Apple'ın piyasaya bakışını tanıtımın sonunda söylenen ?It's in apple's dna that technology is not enough. It's tech married with the liberal arts and the humanities.? sözünden bulmanın mümkün olduğu 2011 model tableti. Öncelikle gördüğüm kadarıyla Apple servis, iPad etrafında farklı bir kullanıcı deneyimi yaşatmaya çabalıyor. Yoksa 16 gb wifi iPad 2'nin 499$ olan fiyatına pekala daha özellikli bilgisayarlar toplanabilir, yahut çok daha güçlü notebooklar bulunabilir. Ama bu iPad'i alıp kullanmak isteyenleri ne kadar tatmin eder onu bilemiyorum. Diğer tabletlerle karşılaştırılmasında ise fiyatının gayet uygun olduğu, tabletleri takip edenler tarafından görülmüştür. Yenilik olarak taşınabilirlik için yapılan ağırlığın 600 gr'a indirilip kalınlığın 8.8 mm'e indirilmesi gerçekten başarılı. Smart Covers olayı ise kullanım tecrübeleri ile daha iyi anlaşılabilir, gözüken ise kılıf olayına başka bir boyut getirilmiş. iPad 2 ile fiyatı değişmemesine rağmen öne ve arkaya kameralar gelmiş günlük kullanım için yeterli olacaktır. iPad 2 ile gelen HDMI çıkışı da TV'ye bağlamak için iyi olmuş. Baştaki söze dönersek donanımda yapılan değişikliklerin yanında yazılım olarak da -Her ne kadar mac kullanmadığım için bilmesem de ne yaptıklarına aşinalığım olan- iMovies (video editleme) ile Garage Band (ses editleme ve enstrüman çalma) gibi iki yenilik geliyor ki bu yazılımlar iPad'in sadece tüketim odaklı bir ürün olmasından kurtulmasının Apple tarafından da istendiğinin göstergesi olarak görülebilir. Zaten hali hazırda var olan birçok uyguluma seçeneği de cabası.

<center><img src="http://img855.imageshack.us/img855/8945/ipadservis.jpg" /></center>

Bu krallar kralı tableti satın aldık diyelim. En büyük korku da iPad cihazınıza zarar gelmesidir değil mi? Artık bu korkuları yenmenin zamanı gelmedi mi? Avrupa'nın en öncü teknolojilerini kullanarak iPad servis sektörüne girmiş bulunmaktayız. Profesyonel iPad servis uzmanları tarafından yapılacak cihaz incelemesi sonrasında ürününüzde ki sorun, hasar veya yazılım hatası tespit edilir. En kesin çözüm ile sorununuz çözülür. Düştü, kırıldı, donanımı bozuldu gibi dertlerden sakının. Yurt dışından temin edilen orjinal yedek parçalar ile hiç bir sorununuz kalmayacak. iPad servisimize geldiği günden itibaren çalışmalarımız başlatılacaktır. Haftanın 6 günü hızlı ve profesyonel ekibimizle aralıksız çalışıyoruz. iPad İstanbul içi servis alan müşterilerimiz ise hızlı kurye aracılığıyla işlemler bittiği gün içinde hemen ürün teslim alıyorlar.

iPad servis yanı sıra orjinal aksesur, orjinal yedek parça satışımız mevcuttur. Sitemiz üzerinden online bir şekilde alış-veriş imkanı vardır. iPad ekran düşme kırılma gibi durumlarda, profesyonel bir şekilde yeni ekranınız cihaza takılır. Aksesuar, yedek parçanın yanı sıra çoğu kişinin özel ihtiyacına yönelik olarak uygulamalar kodlamaktayız. Bu uygulamalar sadece sizin için özel olarak kodlanır. 2009 yılından beri Apple servis imkanı vermekteyiz ve sektörde ön konumlardayız. 444 0 643 hatlı numara üzerinden sürekli bizlere ulaşabilirsiniz.

Site adresi: 444 0 643 (pbx) Apple iPad zel Teknik Servis Merkezi istanbul
FaceBook takip sayfası: Tekniknokta Servis/Market | Facebook
Twitter takip sayfası : Twitter