Başlık: Oyun Oynamanın Tam Vakti - BademOyun.net

Oyun, hayatın en ciddi şakasıdır. Her gün, hayatımızdan geçen, bir sebeple hayatımızda olan ya da hayatımızın anlamlı bir parçası halini çoktan almış insanlarla oyun oyna 'rız. Rol yaparız karşılıklı ve birlikteliğimiz tekrarlandıkça bu rolleri ilerletir, geliştirir ya da olduğu noktada tutma çabamızı koruruz. Yakın arkadaşımıza, sabah fırından simit aldığımız adama davrandığımız gibi davranmayız. Ya da serviste her sabah yanımıza oturan genç insanla sevgilimizle konuştuğumuz gibi konuşmayız. Zaten oynamamız gereken rolü (ben ve sevgili) bir başkasıyla oynarsak (ben ve servisteki genç) o zaman rolün ait olduğu insana (sevgili) haksızlık yapmış oluruz. Bu nedenle, herkesle iletişimimiz ona göredir, roller kafamızın içinde buna (karakterlere ve onlarla aramızdaki mesafeye) göre dağıtılmıştır.

Bir gün oturup, gün içinde kaç kişiyle kaç role girdiğimizi hesaplar ve ilişkilerimizi gözden geçirirsek, bizim için önemli olanları nasıl iyileştirebileceğimizi, geliştirebileceğimizi ve zenginleştireceğimizi de bulabiliriz. Arabamıza, evimize, koşu bandımıza; rutin aralıklarla kontrol yaptırıyoruz, yıpranma paylarını göz önünde bulunduruyoruz, ama söz konusu ruhumuz ve ilişkilerimiz olduğunda duruyoruz. Ya gerek duymuyoruz ya hep erteliyoruz. Oysa belirli aralıklarla kendimiz ve çevremiz üzerine de düşünsek ve her şey daha güzel olabilecekken, olsa.

Oyun zaman öldürmek, zamanı boşa geçirmek, zaman harcamak gibi pek çok anlam yüklenebilen, ve söylerken ağzı çemçük yapan bu kelime, aslında zamanın ta kendisi. Hayatta <em>oyun oynamak</em> için oyunlar olması gerekmektedir. Bu oyunlar bizim günlük yaşamda yaptığımız herşeydir. Evlenmek, misafirliğe gitmek veya internete girmek gibi... Her daim bir oyun içindeyiz. Bunu da ünlü üstad Shakespeare o dünyaca ünlü sözüyle açıklamış "Dünya bir oyun sahnesi, biz de bir oyuncuyuz." ... Bu söz için saatlerce düşünmek gerekir.

Oyunu farklı şekillerde hayata yoraraktan tanımladıktan sonra biraz neşelenmek için asıl konumuza dönelim değil mi? Bizim oyundan anladığımız şey yüzümüzü güldüren, güzel vakit geçirebileceğimiz eğlenceli animasyonlar. Aramızda flash oyunlar sevmeyen yoktur herhalde... Sevilmez mi hiç flash tabanlı oyunlar. İnternet üzerinde zevkli mi zevkli, eğlenceli mi eğlenceli oyunlar... Bu eğlencelerinizi karşılamak için açtığımız Bademoyun.net üzerinden online oyunlar oynama imkanı sunuyoruz. Bir hayli kabarık oyun arşivimizde toplamda 28 kategori bulunmaktadır. Yeni bir site olmamıza rağmen 28 kategoride toplam 372 yayınlanmış online oyunlar mevcut.

Çocuğunuzun canı mı sıkılıyor, kardeşiniz başınızın etini mi yiyor veya siz internette yapacak birşey bulamıyor musunuz? Tek çözüm olarak sizlere oyun oynamayı öneriyoruz. Oyun oynamak zevklidir, güldürür, eğlendirir, beyince heyecan yaratır ve buda size mutluluk verir. Bademoyun.net yaklaşık olarak 3 aydır sizlere hizmet ediyor. Kullanışlı tasarımıyla çocukların bile rahatça istediği oyuna ulaşabilmesini sağlıyor. Bademoyun.net ile en zevkli oyunları oynamanın vakti gelmedi mi?

Site adresi: BademOyun - En Güzel Oyunlar / Oyun Oyna
Site kategorisi: Online oyunlar, flash oyunlar, oyun oyna
Site açılış tarihi: 2011