Arkadaşlar, internetten para kazanmak için şu ana kadar önerilmemiş ve Türkiye'de hiçbir forumda veya web sitesinde görmediğim bir yöntemi paylaşmak istiyorum: Tagvillage
Duyulmamasının sebebi sistemin henüz yeni olması sanırım. İnternetten en iyi paraları kazananlar, yeni bir sisteme en başta dahil olanlar hep. Bunu kaçırmayalım. Tagvillage yakın gelecekte internet reklamcılığına farklı bir boyut getirecek. Şimdiden kazanmaya başlayabilirsiniz. Ama önümüzdeki aylardaki ivmelenmeye inanamayacasınız.

Ben de sistemi yeni yeni çözüyorum. Sitede ayrıntılı bilgiler mevcut. Öncelikle söyleyeyim, tamamen yasal ve güvenli bir sistem. Sitede tag'ların yani reklamlarda bir ürünü nitelendiren anahtar sözcüklerin ticareti yapılıyor. Bir tag satın alıyorsunuz ve başka bir üyeye o tag'ı %15 kar ile satıyorsunuz. Mesela hiç alınmamış bir tag'ı 0.1 dolara satın alabilirsiniz. Ama siteye girdiğinizde göreceksiniz ki "iphone" gibi bir tag neredeyse 1000 dolar değerinde.
Dahası bu tag'lara sahip bir ürün satıldığında, size bir komisyon ödeniyor; yani iki yerden kazanıyorsunuz. Ve daha bir sürü ayrıntı var, anlayıp öğrendikçe bilgilerimi paylaşırım.
Siteye üye olmak ücretsiz. Basit bir form doldurmanız yeterli. Tag ticaretine başlamak isterseniz, 5 dolarlık bir yükleme yapıyorsunuz hesabınıza. PayPal veya kredi kartı kullanabilirsiniz.

Çok önemli bir avantaja sahibiz. Henüz pek duyulmadığı için, Türkçe tag'lara çok düşük fiyatlarla sahip olabilme şansı var. Ne kadar çok tag'ınız olursa, o kadar çok reklam geliri elde etme imkanına sahip oluyoruz.
Site adresi: www.tagvillage.com