2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2013
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Android Telefonlar İçin Ringpara Beta Programı

    Değerli Arkadaşlar;
    Ekibimiz tarafından hazırlanmış ve tamamı ile bir Türk projesi olan Ringpara uygulamamızın test döneminde desteklerinizi bekliyoruz. Siz değerli Android kullanıcıları aşağıdaki linkten indirebileceğiniz uygulamamızı telefonunuza yükleyerek hem test döneminde hem de sonrasında TL’ler kazanabileceğiniz gibi test döneminde bizlere en çok geri dönüşte bulunan arkadaşlarımızı test dönemi sonunda bir sürpriz beklemekte…

    Açıklama…

    Ringpara Uygulamasını telefonunuza yükleyip gerekli kullanıcı bilgilerini girerek onaylamanız ile birlikte gün içinde bazı aranmalarınız esnasında telefonunuzun ekranında reklam veya tanıtım videoları birer birer oynayacaktır, bu video’lar telefonunuz da oynarken telefona cevap vererek veya red ederek, aksiyon vermeniz durumunda sizlere TL’ler kazandırmaktadır.

    Test döneminde seyredeceğiniz tanıtım videoları size 3 kat daha fazla TL kazandıracak. Normal dönemde 1 tanıtım videosu seyretmek 0,03 TL, 1 reklam videosu seyretmek 0,10 TL kazandıracak iken test dönemi boyunca tanıtım videoları 0,09 TL kazandıracaktır (Test döneminde reklam yayınlanmayacaktır). Test süresi yaklaşık 15 gündür. Hesabınızda biriken TL’leri sisteme kaydettiğiniz hesabınıza, test dönemi sonunda aktarılacaktır. Test süresinin devamında da üyeliğiniz aktif olacak ve size kazandırmaya devam edecek her ay sonunda o ay kazandığınız TL’leri hesabınızda göreceksiniz.

    İndirme Linki: http://www.ringpara.com/kur.apk

  2. #2
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2020
    Mesajlar
    79
    İtibar Gücü
    4
    Cogu oyun hileli oynanir duruma gelmesinin nedeni apk indirme yüzdeliginjn artmasidir. Apk ya cevirilen uygulamar hileli bir sekilde kullanicilarin karsisina çıkıyor. Oyuncularin hileye karsi sikayetleri apk indirmenin önüne geçerek çözülebilir bir sorun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. [Android] R-Zurna ücretsiz Zurna çalma programı indir
    By Rman in forum Android ve Andorid Uygulamaları
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 21-01-2019, 15:34
  2. [Android] R-Saz Ücretsiz Bağlama Çalma Programı
    By Rman in forum Android ve Andorid Uygulamaları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 02-08-2013, 21:15
  3. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 06-06-2012, 07:47
  4. MSN 8.0 Beta İçin Messenger Discovery TR Beta
    By Tufoli in forum Online İletisim Araclari
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 13-08-2006, 18:26

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2