,




not: Proğramlar patch crack seral içermemektedir.free'dir.

sXe Injected Nedir?

sXe-Injected client tabanlı bir anti hile sistemidir. Bu sistem sayesinde neredeyse bütün hileleri devre dışı bırakabilmesi onu bu kadar popüler kılmıştır ve Türk Counter-Strike serverları tarafından destek almıştır. Bu gün ise dünyada en çok kullanılan anti hile sistemidir.
sXe Injected Nasıl Çalışır?

sXe-Injected cliente kurduğunuz program vasıtası ile bildiği bütün hileleri devre dışı bırakır. Diyeceksiniz ki peki bende sXe çalışıp çalışmadığını nasıl anlıyor? O da basit servera kurulan bir eklenti kendi arasındaki protokol ile sizin client ile iletişim kuruyor.

Sonuç olarak sizde sXe yoksa serverda belirlenen yaptırımı uyguluyor. Bu yaptırımlardan birisi nick başına [NO-sXe-I] diye bir tag eklemesidir. Bu şekilde serverda oynamak mümkün fakat diğer oyuncular sizin sXe kullanmadığınızı bilmektedir. Bir diğer yaptırım ise ekranın kararıp oyundan atılmasıdır.
Kullanımı Nasıldır?

sXe'nin kullanımı çok basittir. İlk başta client dosyamızı açıyoruz ve ve ardından cs'yi çalıştırıyoruz. Servera bağlanıp oyunumuza bakıyoruz. Eğer serverdan hala atılıyorsanız sXe sürümünüzde sorun vardır.

sXe Injected işletim sistemi olarak Windows 2000, Windows XP ve son olarak Windows Vista ve 7'de sorunsuz çalışmaktadır. Bunun dışında donanım olarak Counter-Strike'ın çalıştığı her makinede çalışmakta ve ek yük bindirmemektedir.


Counter-Strike'ın vazgeçilmez anti hile yazılımı sXe son sürümü olan sXe Injected 12.1 yayınlandı. sXe uzun zamandır güncellenmediği için sXe Injected 12.1 güncellemesinde birçok açık düzeltilmiş ve yeni eklentiler eklenmiş.

sXe Injected 12.1 Fix 1'deki düzeltmeler ve yenilikler;

Düzeltilen: ?subsystem altered!? false positive.
Düzeltilen: Alias blocked again
Düzeltilen: Anti-SoundHack fixed (server side)
Düzeltilen: Client CPU consume
Düzeltilen: Data Execution Prevention (DEP) fixed
Eklenen: new validations for cheats
Eklenen: new challenge
Eklenen: new validations for maps
Eklenen: Command lines added (-gl, -d3d, -soft)
Eklenen: IWS minor bugs
Eklenen: No more advertise while game is open (fps drops fixed). When game is launched advertisement on client is removed. This improves FPS and CPU usage.


http://turbobit.net/36j5vagigarw.html