Horlamaya Doğal Çözüm

Horlamanın Tarifi:
Üst solunum yollarındaki herhangi bir fiziksel tıkanıklık nedeniyle, uyku sırasında kişilerin nefes almaya çalışırken çıkardıkları gürültülü ve rahatsız edici sestir.

Horlamanın Nedenleri:
Üst solunum yolundaki yumuşak dokular-yumuşak damak, küçük dil ve bademcikler uyku sırasında gevşerler. Bunun sonucunda hava yolunda kısmi bir daralma meydana gelir ve bu dokuların titreşimiyle "horlama" denen ses ortaya çıkar. Daralmanın şiddetine göre horlarken çıkan sesin yüksekliği de değişir. Ayrıca; İntrinsik ve Ekstrinsik Faktörler de horlamaya neden olan başlıca etkenlerdendirler. Yapısal, Nöromüsküler, Hormonal etmenler ve Allerjik eğilimler intrinsik faktörler arasındadır. Ekstrinsik faktörlere ise; Sigara, Allerji, Alkol, Sedatif kullanımı ve Yaşam tarzı gibi etmenler sayılabilir.

Snoreless Bileşenleri:
Badem yağı, Susam yağı, Nane yağı, Zeytinyağı, Ayçiçek yağı gibi doğal yağlar ve B6, C ve E vitaminlerinin karışımından oluşmuştur. "Liposome" olarak adlandırılan patentli bir işlem sonucu elde edilmektedir. Horlama gürültüsünü 8 saat boyunca minimum düzeye indirir, bazı vak'alarda ise tamamen ortadan kaldırır. Böylece, dinlendirici ve sessiz bir uyku alınmasını sağlar. Nane yağı içeriği ile de güne, ferah bir nefes ile başlarsınız.

Kullanılışı:
Şişe çalkalanır. Baş arkaya yaslanır, ağız iç üst kısmı ve küçük dil kaplanacak şekilde 2 kez sıkılır. 20 saniye ağızda tutulup, yutulur. Üzerine hiçbir şey yenilip içilmez. Her gece kullanıma müsait, tamamen doğal ve güvenlidir. Bir şişe yaklaşık olarak 2 ay kullanılmaktadır.