4 sonuçtan 1 ile 4 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2012
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0

    ProfitClicking Türkiye l RESMİ KONU l Ödeme Garantili l Haftada %12 Kazanç l 48 Saat

    Profit Clicking Nedir ?
    Profit Clicking bir yatırım ortaklığıdır . Yatırdığınız parayı günlük olarak toplam 88 gün boyunca % 50 olarak daha fazla kazanırsınız . Fakat çoğu arkadaş bunu şu şekilde algılamakta. 50 $ vereceğim bu 88 gün sonra 75 $ olacak değmez . Bu düşünce yanlıştır . Çünkü içeride dönen o para her 10 $ a ulaştığında yeni bir reklam paketi alıp günlük gelirimiz artacaktır . Haliyle buda günlük kazancımızı günden güne dahada yükseltecektir .


    Peki Reklam Paketi Nedir ?
    Sistemin ana maddeside reklam paketi'dir . Reklam paketi size günlük para kazandıran olaydır . 1 reklam paketi değeri 10 $ dır ve günlük 0.20 $ Kazanc Saglar.Bu kazanc cumartesi ve pazar 0.10 $ dır.88 gün aktif kalır ve 88 gün sonra biter . Bittiğinde bir reklam paketi kazandırdıgı toplam kazanc 15 $ dır . Yani 5 $ kara geçtik bu sayede.Anlayacagınız kadarıyla ne
    kadar reklam paketi o kadar kazanç demek .

    Peki PC Panel Nedir ?
    Sistem sizin 4 reklam paketiniz bittiği zaman eğer Level 1 iseniz size 1 adet PC Panel verir . Bu PC Panel size 60 $ ödeme yapar . Yani 40 $ lık Reklam Paketiniz Bitince 60 $ Ödeme Alırsınız .

    Peki PC Panel'den 60 $'ı Ne Zaman Alacağım ?
    Bu tüm hesaplarda farklıdır . Sizin referans sayınıza , Reklam paketi sayınıza bağlıdır . Ne kadar çok referansınız ve reklam paketiniz var ise bu süre o kadar kısadır . Ayrıca PC Panel'in süresinin kısalması için hızlandırıcılarda bulunmaktadır .

    Profit Shift Nedir ?
    Profit Shift Sistem'in Kendisini başa almasıdır . Profit Shift tüm üyelerden % 10 ila % 40 arasında pozisyon götürür . Bunu yerine size matrix verir . Örnek olarak 100 pozisyonu olan birisinden 40 reklam paketini alır . Günlük kazancı 20 dolar olan birisin kazancı 12 dolara düşer . Sistem sizden 40 reklam paketi aldı ve 10 adet PC Panel verir . Böylece sistem kendini her zaman garanti altına almaktadır ve diğer siteler gibi kapatıp kaçmamaktadır . Profit Shift Gelmeden Önce Tüm Üyelere **.**.**** Tarihinden Önceki Reklam Paketleriniz Profit Shift'e Tabidir diye Mail gelir . Bu tarihten sonra alınacak hiç bir Reklam Paketiniz Profit Shift'e girmez .

    Referanslar'dan Kazanç Elde Etmek Mümkün mü ?
    Evet . Referanslarınızdan % 10 Kazanç Elde Edersiniz . Yani Referanslarınızın aldığı her reklam paketi size 1 $ ödeme yapar . Referansınızın referansı paket alırsak buda size 0.50 $ olarak ödeme yapar . Ayrıca referanslarınız PC Panel işlemindede önemlidir. Yatırım yapan referans sayınız ne kadar çok ise PC Panel o kadar çabuk olgunlaşıp size ödeme yapacaktır .

    Günde 3 Reklam İzleme Olayı Nedir ?
    Sistemden günlük kazancınızı almak için Traffic Exchange bölümünden günde 3 adet reklam izlemeniz gerekir . Reklamların tanesi 20 saniyedir . Toplu reklam izleyebilirsiniz . Mesela 135 reklam izlerseniz 45 gün boyunca reklam izlemenize gerek yoktur .

    Sistem Güvenilir mi ?
    Sistem güvenilirdir . Sistemin kurucusu olan kişi sistemde tek bir matematik açık bulan kişiye 1 Milyon Dolar Para Ödülü vereceğini açıklamıştır . Ayrıca sistem Google Patentli Olup Sürekli HYIP Siteleri tarafından denetlenmektedir. Ve tüm sonuçlar pozitifdir. Fakat her sistemde olduğu gibi ProfitClicking siteminde riski göz önünde bulundurmak gerekiyor . Lütfen sizi sıkıntıya sokacak miktarlar ile girmeyin . Sistem'in ilerideki durumunu kimse göremez .

    Profit Clicking Nasıl Para Kazanıyor Ve Bize Ödüyor ?
    Sistemin kazanç kapısı çok açık ve nettir . Diğer siteler gibi forex yada finans ile uğraşmaz bu yüzden risk yok denebilecek seviyededir . Peki Nereden Geliyor Bu Kazanç ? . Bildiginiz Gibi Profitclicking'de günde 3 Reklam izleme olayı vardır ve izlemeyenler o gün kazanç alamaz . Sistemde 2.500.000 Üye Var Şuan . 2.500.000 Üye x 3 Reklam = Günde 7.500.000 Tık Yani Reklam Yapar . 7.500.000 x 30 = 225.000.000 Tık Yani Reklam Yapar . 225 Milyon Tık'dan bahsediyoruz .Ve İnsanlar Bu Tıkları Ücret Ödeyerek Satın Alıyor Ve Sizede Sistemden Kar Veriliyor .

    Peki Sisteme Nasıl Para Yatıracağım ? . Paramı Tekrar Nasıl Geri Çekeceğim ?
    Kredi Kartı Olmayanlar LibertyReserve - Kredi Kartı Olanlar İse SolidTrust İle Çalışabilir . Ödemeleride yine aynı bu yoldan geri alabilirler . Detayları ve sorunları MSN üzerinden cevaplayabilirim .

    Arkadaşlar sistemin ufak bir özeti budur . Upload işinde bana güvenenler kazandılar bu kazançtada beraber olmak istiyorum . Referansımdan olan arkadaşlara destek sürekli sağlanacaktır . Aynı zamanda ekibimize katılmış olacaktır .

    Üyelik Tipleri Nedir ? Ne İşe Yarar ?
    Level 1 Upgrade : Bu Seviye PC Panel Oluşumu İçin Gereklidir . 4 Pozisyonun Bize 60 $ Kazandırması İçin Level 1'e Geçiş Yapmalıyız . Ücreti 10 $ Dır . 1 Ay Devam Eder.
    Level 2 Upgrade : ProfitClickingde Başarılı Olmanın Yolu Olan E-kitabın 1 - 7 . Sayfasına Ulaşım + Referanslarınız Level 2 Olmasından Komisyon . Ücreti 22 $ Dır . 1 Ay Devam Eder.
    Level 3 Upgrade : Profit Clicking Henüz Resmi Açıklama Yapmamıştır .

    7/24 Destek Adresi : OguzhanPC@outlook.com
    REFERANS ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ

    refsiz üye : profitclicking.com/
    Üye Olurken Dikkat Etmeniz Gereken Şey Buy Traffic & Get Paid Secegini Seçili Olmalıdır.Hepinize Bol Kazançlar Diliyorum . 7/24 Detaylı Bilgi İçin
    Msn : OguzhanPC@outlook.com
    Skype : profitclickingdestek
    Dikkat : 15.11.2012 Tarihinden İtibaren ProfitClicking Resmi Türkiye Temsilciliğim Başlamıştır .ProfitClicking'e Ve Ekibime Teşekkür Ederim .

    TOPLANIYORUZ : ProfitClicking'ciler TOPLANIYORUZ ( İSTANBUL )
    Sitemiz : ProfitClicking Türkiye ( Yakın Zamanda .tk den taşınacaktır )
    Blogumuzda Resmi Duyuruların Türkçe Halini Ve Birçok Konuyu Bulabilirsiniz .
    ÖDEME KANITLARI VE GOOGLE PATENTİ
    Ödeme Kanıtı 1
    Ödeme Kanıtı 2
    Ödeme Kanıtı 3
    Ödeme Kanıtı 4
    Ödeme Kanıtı 5
    Sitenin Google Patenti
    Ödeme Yaptığını Gösteren Siteler


    Konu nalpagutt tarafından (02-12-2012 Saat 16:18 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2012
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0
    Günceldir .



  3. #3
    DM Sever Array metrix32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Mesajlar
    138
    İtibar Gücü
    13
    gelen yok bende bu kono icin bakmistim

  4. #4
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2012
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0
    Günceldir .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. NEOBUX, En güvenilir PTC sitesi ile sizde kazanın!
    By wanted61 in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 24-06-2012, 19:50
  2. Satış Ortaklığı Hakkında Genel Bilgi
    By nettepara in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 23-01-2012, 04:10
  3. iş te fırsat sizde KAZANın !!!
    By yakamoz571 in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 27-02-2008, 14:24
  4. Ben kazandım sizde kazanın...
    By samet_brc in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 05-02-2008, 04:08
  5. ben kazandım sizde kazanın
    By djdrdery in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09-12-2006, 01:49

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2