Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle eğer para kazanmak istiyorsanız bütün sistemlerle uğraşmayın kendinize en uygun olan ve en iyi yapabileceğiniz sistemi seçip bütün çabanızı ve emeklerinizi o yönde sarfedin.
Hem affiliate hem upload hemde ptc ile uğraşmak yerine bütün çabanızı affiliate marketing yönünde harcamanız size kazanç getirecektir.
Örneğin eğer blog yazma beceriniz varsa kendinize göre bir konu bulup o konuya yönelik blogunuzda özgün içerikler yazarsınız; bu sayede sitenize reklam alırsınız (alternatif;adsense) ve reklamlardan kazanç sağlayabilirsiniz.
Veya para kazanma üzerine bir blog açıp (rekabet çok fazla olduğundan pek tavsiye etmiyorum aslında..) yine özgün yazılar yazarak hem reklamdan hemde ürün tanıtımları yaparak affiliate olduğunuz ürünlerden komisyon alarak para kazanabilirsiniz.
Yani önemli olan yaptığınız işte en iyi olmanız. Örneğin aynı anda 10 tane site açıp hepsiyle teker teker uğraşmak yerine 1 tane site açın tam açın
Bu konu üzerine 7 tane kazanç yolunu anlatan bir yazı dizisi yazdım. Yazılarımı okuyup kendinize bu yollardan bir yol seçip o yönde ilerlemenizi tavsiye ediyorum.

İnternetten Para Kazanma Yolları Yazı Dizisi Giriş Yazısı
İnternetten Para Kazanma Yolları 1 – Affiliate Marketing
İnternetten Para Kazanma Yolları 2 – Blog Yazarak Para Kazanma
İnternetten Para Kazanma Yolları 3 – Upload Yaparak Para Kazanma
İnternetten Para Kazanma Yolları 4 – Mobil Uygulama Geliştirerek Para Kazanma
İnternetten Para Kazanma Yolları 5 – Sosyal Medya ile Para Kazanma
İnternetten Para Kazanma Yolları 6 – Google Adsense ve Reklamcılık
İnternetten Para Kazanma Yolları 7 – Cpa ile Para Kazanma
İnternetten Para Kazanma Yolları Yazı Dizisi Tamamlandı


Yazılar hakkında yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. Hayırlı Ramazanlar..