1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    246
    İtibar Gücü
    13

    Riverbed Müşterilerine Benzersiz Performans ve BT Yönetimi Çözümleri Geliştirme

    Yeni Programlanabilir Altyapı Çözümleri, Yazılım–Tanımlı ve Yüksek Düzeyde Sanallaştırılmış Ortamlarda Uyarlama, Otomasyon ve Entegrasyon Olanağı Sağlarken, Yeni ‘Splash’ Sanal Topluluğu Öğrenmeyi ve İşbirliğini Kolaylaştırıyor



    ISTANBUL –14 Mart, 2013 – Uygulama performansı şirketi Riverbed Technology (NASDAQ: RVBD), bugün, BT çalışanlarının BT altyapısını şirket ihtiyaçları doğrultusunda özelleştirip uyarlayarak iş ortamının taleplerine cevap verecek ve kullanıcı deneyimini iyileştirecek yeni ürün yeteneklerinin, geliştirme araçlarının ve sanal topluluk desteğinin duyurusunu yaptı. Bu programlanabilir altyapıyı kullanan geliştiriciler ve BT yöneticileri, sanallaştırılmış ve yazılım-tanımlı modern BT mimarilerinin ihtiyaçlarına uygun, son derecek esnek bir performans platformu yaratabiliyorlar.

    Riverbed’in geniş uygulama performans çözümleri portföyü sayesinde, performans arttırımı ve yönetimi sağlanarak şirketlerin verimlilik ve üretkenlikleri artıyor. Yeni programlanabilir altyapı çözümleri yine Riverbed® ‘e ait zengin raporlama ve yönetim arayüzü ailesini genişletiyor ve BT operatörlerinin şirket ihtiyaçlarına uyarlanmış kural ve görünümler oluşturmalarını sağlıyor. Bu şekilde şirketler; ihtiyaçları doğrultusunda özelleştirilmiş bir BT portalı, yazılım-tanımlı bir veri merkezi içinde otomatik kaynak tahsisi ve yönetimi, akıllı kapalı-döngü performans iyileştirme olanakları ile daha iyi görünürlük ve kontrol sağlayarak güçlükleri çözümleyebiliyor.

    Riverbed Ürün Grubu Başkanı Eric Wolford, “Müşterilerimizin, yaptıkları işin doğasına ve ellerindeki altyapıya özgü ihtiyaçları var. Bugün, daha önce mümkün olmayan bir şey yaparak müşterilerimize işlerini benzersiz biçimde hızlandırma kabiliyeti kazandırıyoruz.” dedi.

    Bu kabiliyetin özünde FlyScript adında yeni geliştirme araçları yatıyor. Bu araçlar, hem Riverbed performans platformu içinde, hem de üçüncü taraf araçlarla ve müşterilerin kendi geliştirdikleri yazılımlarla entegrasyon ve otomasyon sağlıyor. Bununla birlikte, Riverbed, geliştiricileri, programcıları ve operatörleri sanal bir topluluğa davet ediyor. Müşteriler burada FlyScript kullanarak uygulamalarında nasıl daha iyi bir performans, kontrol ve ölçek sağlayabileceklerini
    öğrenebiliyor. Riverbed Splash aynı zamanda, Riverbed ürünlerinin konfigürasyonu, devreye alınması ve yönetimi ile ilgili en iyi uygulama örneklerine de yer veriyor.

    FlyScript: Uyarlama, Entegrasyon, Otomasyon
    FlyScript geliştirme araçları ile birlikte, Riverbed Stingray® Traffic Manager’in komut yazma ve şirket ihtiyaçları doğrultusunda uyarlama kapasitesi daha da gelişiyor, böylece şirketler kendi ihtiyaçlarına özgü işlevler geliştirebiliyor ya da bir uygulama özelinde trafik yönetimi politikaları uygulayabiliyorlar. Bunlara ek olarak, FlyScript geliştirme araçları daha kapsamlı geliştirme olanakları ve operasyonun yaşam döngüsü çerçevesinde programlama özelliği sunuyor.

    FlyScript geliştirme araçları kapsamında, Riverbed, Cascade® Shark, Cascade Profiler, ve Stingray Traffic Manager gibi performans platformu çözümleri için REST API’ler sunuyor. REST API’ler ile geliştiriciler ham verilere daha destekli bir erişim sağlayabiliyor ve Riverbed çözümlerinin konfigürasyonunu endüstri standartlarında bir web hizmeti tasarım modeli çerçevesinde yönetebiliyorlar. Riverbed, gündelik kodlayıcılar ve uygulama programcıları için kodlama sürecini basitleştirmek amacıyla Python Yazılım Geliştirme Kit’ini geliştirdi. Kit, tamamen belgelenmiş ve desteklenmiş REST API’lerin üzerine inşa edilerek özelleştirilmiş modül ve uygulamalar geliştirilmesine olanak tanıyor. FlyScript geliştirme araçları sayesinde operatörler, kopyalanıp yapıştırılabilen, konfigürasyon, dağıtım, izleme, performans sıkıntılarına karşı test etme gibi bir dizi işlevin otomasyonu için ihtiyaç duyulduğunda değiştirilebilen komut cümleleriyle, tekrarlı görevlerin uygulanmasını basitleştirip hızlandırabiliyor.

    FlyScript, operatörlerin ve entegratörlerin çoklu kaynaklardan veri çekmesine, ayrıca birden fazla hedefe konfigürasyon göndermesine olanak tanıyor. Bu düzeyde bir otomasyonla, BT şirketleri son kullanıcılara hizmet #####ürürken ve iş-kritik hedefleri desteklerken farklı teknolojiler kullanmak zorunda kalmıyor.

    Splash: Müşteriler Sanal Topluluğa Katılabilecek
    Riverbed müşterileri ve ortakları FlyScript ve programlanabilirlik özelliklerinden faydalanırken, Splash Community ortamı da öğrenme, işbirliği ve paylaşım için kaynak teşkil edecek. Müşteriler bu platformda, forumlar ve teknik bloglar aracılığıyla başka müşterilerle iletişim kurabilmenin yanısıra, Riverbed geliştiricileri ve destek ekibiyle de etkileşime geçebilecekler. Riverbed, Splash aracılığıyla müşterilerine eğitim kaynakları sağlayacak; örneğin, uzmanlık düzeyleri ne olursa olsun tüm katılımcılar için programlama becerilerine ve en iyi uygulamalara yer verilecek. Şirketlerinin BT altyapısına özgü spesifik ihtiyaçlara cevap verecek komut cümlecikleri, modüller, özel widget’lar ve UI entegrasyonu geliştirmek isteyen geliştiriciler Splash’ın kütüphanesine girerek işe başlayabilirler.

    Riverbed Hakkında
    Riverbed, dünyanın farklı noktalarında bağlantıları bulunan şirketler için yüksek performansla çalışan uygulamalar sağlamaktadır. Riverbed sayesinde şirketler , sanallaştırma, konsolidasyon, bulut bilişim ve olağanüstü durum yedeklemesi gibi stratejik girişimleri performanstan ödün verme korkusu olmaksızın, başarıyla ve akıllıca uygulayabilmektedirler. Riverbed şirketlere bilgi teknolojilerini anlama, optimize etme ve konsolide etme konusunda ihtiyaç duydukları platformu sunarak, iş ihtiyaçlarıyla uyumlu hızlı, akıcı ve dinamik bir bilgi teknolojisi mimarisi inşa etmelerine yardım eder. Riverbed’le (NASDAQ: RVBD) ilgili daha fazla bilgi için www.riverbed.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
    Konu pcworld tarafından (14-03-2013 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 30-10-2012, 21:12
  2. Juniper Riverbed
    By pcworld in forum Teknoloji
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 01-08-2012, 14:03
  3. Don't Panic Klavyeden Ekran Yönetimi Programı
    By kamazaki0101 in forum İndir (download)
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 06-06-2012, 15:44
  4. Sevdikleriniz için benzersiz bir hediye seçeneği!
    By Siskalpli in forum Web Reklam
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 29-12-2010, 14:39
  5. Sistem geliştirme
    By GUERRA in forum PC Bilesenleri ve Genel Donanım Konuları
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 27-07-2007, 15:33

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2