Tüm Dünyada Wayra Girişimcileri Evernote Business ile Daha Akıllı bir Şekilde Çalışmaya Başlayacak
Küçük işletmeler her zaman hareket halindedir, ister farklı ister aynı yerlerde bulunsunlar, sürekli olarak bilgi ve fikir paylaşmaları gereken küçük ekiplerle çalışırlar. Evernote Business‘ın ortaya çıkış nedenlerinden biri de, bu küçük işletmelerin bilgi paylaşımı ve keşfi ile başarılı olabileceği düşünülmektedir.
Wayra ile kurduğumuz küresel ortaklığın parçası olarak bu yenilikçi girişimcilere potansiyellerinin tamamına erişmeleri için yardımcı olma fırsatına sahibiz. Aşina olmayanlarınız için açıklamak gerekirse, Wayra, Latin Amerika ve Avrupa’da 230’dan fazla girişimcinin gelişmelerini ve büyümelerini hızlandırmalarına yardımcı olmaya odaklanmış teknoloji girişimcilerine ivme kazandıran bir kuruluştur.
12 ülkedeki Wayra girişimcilerinin, daha akıllı çalışmalarını sağlayacak ve üretkenliklerini artırmalarına yardımcı olacak sekiz aylık Evernote Business aboneliği elde edeceklerini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Yani tüm dünyada 240’dan fazla girişim, işletme hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için güçlü bir araç olarak Evernote Business’i kullanabilecek.
Wayra girişimcileri, Evernote Business ile artık ekip üyeleri ve müşterileri arasında önemli bilgileri keşfedebilecek, yakalayabilecek ve paylaşabilecek. Bilgi keşfini kolaylaştıran ve kullanıcı grubunun tamamında basit bir dağıtım sağlayan üstün özelliklere de erişebilecekler.
Sizinle Wayra girişimcilerinin Evernote Business’ı günlük faaliyetlerine nasıl entegre ettiklerine ve üretkenliklerini nasıl tamamen yeni bir düzeye çıkardıklarına dair daha fazla öykü paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.