Valusoftun ürettigi 18 Wheels of Steel serisinin haulin adlı oyunu çok başarılı bir tırcılık oyunu. Çok kaliteli bir oyun grafik tasarımı çok iyi çok gerçekçi bir oyun yolda giderken her şey düşünülmüş. Bu oyunda ayrıyeten otobus lede iş alıp görev yapabiliyoruz sonucunda para kazanıyoruz yeni araçlar alıyoruz araçlarada işçi alıyoruz . Hem patron hemde şoför oluyoruz.18 wheels of steel serisinin haulin oyunu tırcılık ve otobus culuk üzerine kurulu harika bir oyun.

Oyunda trafik kurallarına uymak zorundasınız çünkü polisler her an peşinizde olabilirler çok agır ceza kestikleri bile oluyor. Yolda giderken gerçek yolculuk yapıyormuş hissine kapılacaksınız. Yollarda otel dinlenme tesisleri mola vermek için garajlar tamirciler otoparklar benzin istasyonları firmalar ve daha bir çok şey bulunmakta. Otobuslerin ve tırların çıkardıgı tıs tıs sesi bile çıkıyor. harika bir oyun.

Firmalarda sizler istediginiz yeri seçebiliyorsunuz istediğiniz yere teslimat yapabiliyorsunuz. Teslimatı yaptıktan sonra para kazanıyorsunuz kazandıgınız parayla araba, işçi alıyorsunuz işçilere maaş bağlayıp şoför lük yaptırıyorsunuz . Sizde şoförlük yapabiliyorsunuz .

Bu oyun tırcılık oyunları arasında kariyeri çok yüksek çok kaliteli ve güzel bir oyun indirmenizi tavsiye ederim.
Link : http://turbobit.net/70f2dcaqkxo1.html

[IMG]http://cache.*****************/ImageThumbnail2.aspx?path=http://img.*****************/upfiles/1683091/51da946e-0967-4d90-a410-1a71fdf6c2a8.jpg&t=84662942&size=1&bound=0&border= 0&resolution=0&overrides=240[/IMG]