2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2005
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    adsl

    İyi günler arkadaşlar Zoom model çok kullanıcılı adsl modem kullanmaktayım iki kullanıcı olarak kullanıyoruz ancak ben ana kullanıcıyım diğer kullanıcı son günlerde nete girememektedir.Dns numaraları çok sıklıkla değişiyor bu nedenle bir türlü sorunu çözemedim acaba dns numaraları değişsede diğer kullanıcıyı etkilemiyecek şekilde bir ayarlama yapmam mümkünmü,şayet mümkünse bana bu konuda yardımcı olurmusunuz network ve modem bilgim çok olmadığından görsel olarak yardımlarınızı acilen rica ediyorum.

    Şimdiden herkeze teşekkürler....

  2. #2
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    Kullandığınız DNS numarası yoğun olduğunda başka bir dns numarası ile internete tekrar çıkılabilir. Bunu yapabilmenin en kolay yolu modemi kapatıp tekrar açmaktır. Böylece modem başka bir DNS numarası ile tekrar internete çıkıcaktır.

    Bir diğer yöntem ise modemin sayfasından yapılır. DNS numarası modemin dns ile ilgili bölümüne yazılır. Ancak bu şekilde yaptığınızda DNS yoğunlaştığında tekrar numara bulup girmeniz gerekmektedir. Telekom'un DNS numaraları bazen günde birkaç defa aşırı yoğunluktan çok yavaşlayabiliyor her seferinde bu numarayı yazmak biraz uğraştırır.

    Her iki yöntemdede modeme bağlı diğer kullanıcılarda herhangi bir sorun çıkmadan ve hiçbir ayar değiştirmeden internete çıkabilirler.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2