2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    KC
    KC Çevrimdışı
    Administrator Array KC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2004
    Yer
    İstanbul, Turkey
    Mesajlar
    1.860
    İtibar Gücü
    10

    NU DCK001 ve DCKA21 NB Standları



    NU’dan İki Yeni Çok Amaçlı Notebook Standı: DCK001 ve NB Theater DCKA21
    Dizüstü aksesuarlarının üretiminde öncü olan NU, iki yeni çok amaçlı dizüstü standını satışa sundu: DCK001 ve DCKA21. DCK001 küçük boyutuyla netbooklarınız için en ideal soğutma çözümü olmasının yanında barındırdığı DVD yazıcı ve 2.5” sabit disk kutusuyla da netbookunuzun tüm eksiklerini basitçe ortadan kaldırıyor! Nu NB Theater ise mavi LED fanı ile dizüstü bilgisayarınızı buz gibi serin tutarken, sahip olduğu dahili 2+1 hoparlör sistemiyle size harika bir film ve müzik dinleme keyfi sunuyor!
    Nu DCK001’siz Bir Netbook Asla Tam Donanımlı Sayılmaz
    Sadece 1kg. civarı ağırlıkları ve ultra kompakt dizaynları ile çoğumuzun vazgeçilmezi olan Netbook bilgisayarların optik sürücü içermemeleri ve ikinci bir sabit disk takılamaması nedeniyle kapasite problemleri olmaları gibi eksiklikleri bulunmaktadır. Nu DCK001, tüm bu eksiklikleri giderecek, buna ek olarak ergonomi ve soğutma tarafında da sizi memnun edecek bir üründür. Ev ya da ofisinizde, 7"-11" arası netbooklarınız ile rahatlıkla kullanabileceğiniz boyutlarda olan DKC001, slim tipte DVD yazıcısı ve tak çıkar özellikli disk kutusu ile fonksiyonel, eğimli yapısıyla ise ergonomiktir.
    Nu DKC001 ile bir netbook kullanıcısının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir üründür. Slim DVD yazıcı, taşınabilir sabit disk, stand ve usb hub ihtiyaçlarını tek bir merkezde toplayan DKC001, bu cihazların ayrı ayrı alınıp kullanılması durumunda oluşacak kablo karmaşasının yaşanmasını da engellemektedir. Ayrıca netbook bilgisayarlardaki kısıtlı adetteki USB yuvalarından sadece birine monte edilmekte olan DKC001, üzerinde bulunan iki adet USB girişi ile bir adet daha USB yuvası eklemektedir.
    Çok fonksiyonluNu DCK001'in en önemli özelliklerinden birisi de içerisine takılıp sökülebilen 2.5" notebook sabit diski ya da SSD ile kullanabileceğiniz disk kutusudur. Kutuya ayrıca satın alacağınız, dilediğiniz boyutta bir SATA notebook diskini ya da SSD'yi monte ettikten sonra ister taşınabilir disk olarak, isterseniz DCK001'deki yuvasına yerleştirerek ek depolama alanı olarak kullanabilirsiniz.


    Çoğu dizüstü bilgisayarın mevcut hoparlörleri, gerek ses kalitesi ve ses seviyesi açısından kullanıcılarını tatmin etmekten uzaktır. Nu NB Theater ile artık dizüstü bilgisayarınızda müzik dinlemekten ya da film izlemekten büyük keyif alacaksınız. 8" ile 16" arasındaki tüm dizüstü bilgisayarlar ile uyumlu olan Nu NB Theater, subwoofer yanında iki adet hoparlörden oluşan ses sistemi ve 14cm mavi led'li fanı ile arzuladığınız kalitede ses çıkışı sağlarken, dizüstü bilgisayarınızı serinletme görevini de üstlenecek.
    Nu NB Theater patentli Cosmic Echo Tasarımı sayesinde subwoofer'ından gelen bas sesleri iki yan hoparlörüne doğru yayar ve hoparlörlerinden aldığı tiz sesler ile birlikte surround etkisi yaratarak, izlediğiniz film ya da dinlediğiniz müziği daha iyi hissetmenizi sağlar. Gerçek 10W subwoofer ve 2 adet 2W hoparlörleri ile toplamda 14W RMS çıkış gücü sunan Nu NB Theater'ın mükemmel ses kalitesine hayran olacaksınız.
    İçerdiği 14cm çapında, yüksek performanslı fanı ile dizüstü bilgisayarınızın soğutma performansını arttıran Nu NB Theater, fanının mavi led'leri sayesinde gözalıcı bir estetiğe sahiptir. Üzerindeki 3 kademeli açma kapama düğmesi sayesinde istediğiniz zaman fanı ve hoparlörleri açıp kapatabilirsiniz
    Lütfen pano kurallarını okuyunuz.
    Donanım alışverişleriniz için www.tekniks.com.tr ye bekleriz.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Mesajlar
    5
    İtibar Gücü
    0
    Teknoloji her geçen gün hızla gelişiyor Ama üzülmemiz gereken taraf teknolojiyi ssadece yabancı ülkelerden temin ediyoruz. Ve Yabancların mallarına kendi ürettiklerimizden çok para harcıyoruz
    www.xnetworking.org XNETWORK İLE ALAKALI HERŞEY. NASIL KAYIT OLUNUR NASIL KAZANÇ SAĞLANIR
    www.googledenparakazanma.net GOOGLEDEN HERKES GİBİ SENDE KAZAN NASIL SİTE KURULUR NASIL PARA KAZANILIR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2