|
selam arkadaslar bazı sohbet sitelerine giriyordum ve inanın bana hangi konu olursa olsun yardım istemekmi küfürle karsılasıyorsun tesadüf eseri bu siteye girdim ve üye oldum burada yazılanlar yardım isteyenler yardım edenler bu ne yaaa kendimi bambaşka bir yerde buldum herseyin maddiyata dayandığı bir dönemde insanların birbirilerine bu kadar yardımcı olmaları inanın bana 10 yılın üzerine avrupada kaldım türk ler hariç hiç bir millette bu kadar dayanışma yok yardım severlik yok pc nin p sini bilmezken şimdi format atıp pc kurmayı toplamayı derken o/c yapmaya başladım hepinize yardımseverliğinizden dolayı tebrik eder herseyin gönlünüzce olmasını temenni ederim hepinizden allah razı olsun saygılarımla birde pardus konusunda yardımcı olursanız sevinirim programı nereden temin edebilirim nasıl kurulacagı konusunda kısa acıklama yaparsanız minnettarım.ayrıca site yöneticilerinede böyle bir site hazırladıkları için ayrıca tessekkürlerimi sunarım. sanırım arkadas ekibimin hepside donanım merkezinin birer donanımı oldular iyi çalışmalar.
|