Alıntı:
|
makinist´isimli üyeden Alıntı
baba yaaa ne yaptınız öyle nedir bunlar o/c yapmak falan çok çok ilgimi çekti ama ben bunu kesinlikle beceremem elime yüzüme bulaştırırım anakart ımın ayarları bile belkide bozuktur ben celeron 2000 kullanıyorum 256 rem bu ayarları nerede yaptırabilirim yada benim yapabilecegim bios ayarları varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim burada cok sey öğreniyorum yardımcı olmasanızda buradaki yazıları okumaya devam edeceğim hepinize başarılar. 
|
Burada anlatılanları ancak siz yada arkadaşlarınız yapabilir. Çünkü bir bilgisayarcı bunu önermeyecektir. Tabi bununda kendine göre haklı nedenleri var.
Anlatılanları dikkatle uygularsanız amacınıza doğru küçükde olsa bir başlangıç yapmış olursunuz :P
Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.
|