06-16-2006, 11:00 AM
|
#9 (permalink)
|
|
Moderator
Tecrübe Puanı: 0 
|
Alıntı:
|
Tufoli´isimli üyeden Alıntı
Bazen oyun firmalarının sahiplerinin donanım firmalarının sahipleriyle aynı kişiler olduğunu düşünüyorum  Benim gibi Lise öğrencisi biri için piyasa çok pahalı gerçekten, taksitlerle felan uyarlamaya çalışacağız birşeyler. Fizik Kartı'nın tanıtımı için hazırlanmış ufak oyun demolarının videolarını da izledim bu arada, patlama sahneleri için ve mermi çarpmaları için duvarlarda yerlerde vs. kullanıldığında çok güzel verim alabileceğimiz birşeye benziyor. İleride hazırlanacak oyunlardaki bütün materyallerde hareketli olucak galiba, artık masanın üstündeki tabaklar vs. resim gibi değilde biraz dokununca hareketlenen birşeyler yaparlarda fizik kartı da bir işe yarasın. Güzel bir teknoloji ama benim bu teknolojiyle tanışmam gerçekten çok zaman alıcak, herhalde ben o zamana kadar işimi edinmiş çoluk çocuk sahibi insan olurum da çocuklarım bari görür 
|
Öğrencilerin tek dostu taksit :] Peşin alma taksit ile al gibi birşey oldu artık. En ufak birşey alırken taksit ile alır oldum. Pis bir huy, kontrol altına almak gerekiyor yoksa tehlikeli :] Ama baktığımda başka çarem olmadığınıda görüyorum. Telefonun taksidi bitsin bilgisyarı coşturcam inşallah. İlk hedefim Creative X-Fi :] Dün Vista 'nın Premium Logo 'sunu çalıştırmak için bile gerekenleri duyunca kısa süreli şok geçirdim. Fizik olayına gelince, BIA: HW 'nın videosunu izlediysen görmüşsündür, adam bir el bombası atıyor, en ufak toz bile yerinde durmuyor! Fizik kartında amaç zaten mümkün olduğunca nesnelere gerçekçi hareket kazandırabilmek. Bu olay ya fizik kartı ile olacak yada DX10 ile...
|
|
|