3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2006
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0

    tv kartı sorunu

    slm arkadaşlar,benim sorunum tv kartım ile ilgili,bilgisayara format atıp xp yi yüklediğimden beri ekran kartım çalışmıyor,daha önce win.98 kullanırken herhangi bir poblem yoktu.ekran kartım (life view fly video 98 ) model,bilgisayarda(aygıt yöneticisinde) devamlı olarak çoklu ortam denetleyicisi ve çoklu ortam video denetleyicisi donanımları sorunlu olarak gözüküyor.elimdeki cdden sürücüyü tekrar yüklemem ve sürücüyü güncelleştirmeye çalışmam hiç bir işe yaramadı.lifeview 'in sitesindeki son sürümüde yükledim denedim ama o da fayda etmedi.kısa bi araştırma yaptım nette benim tv kartını kullanan herkes için geçerli bi sorun muş.tv kartını değiştirmek dışında yapabileceğim herhangi bişey varmı,yardımlarınız için saolun.

  2. #2
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    Bu sorun genelde tv kartlarında oluşabilen bir sorun.Ancak Fly tv kartlarında daha çok rastlanabiliyor. İlk seferinde doğru yada eksik yüklenen sürücüler, sürücü güncelleştirme yapılsa dahi tam olarak sorunsuz bir şekilde çalışamıyor.
    TV kartını değiştirmenize gerek yok. Yeni bir windows kurduktan sonra güncel sürücülerini yükleyin. Büyük bir olasılıkla sorununuz çözülücektir.

    Kolagelsin...
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2006
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0

    tşkr

    yardımınız için saolun,deneyeceğim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2