SoranÖğrenci.com olarak öğrencilerin bilmeleri gereken konuları en iyi şekilde hazırlayıp,bireylerin kafalarındaki soru işaretlerini kaldırmayı hedefledik.En güncel haberleri paylaşarak "ben onu duymamıştım ya " demelerini önlüyoruz.Sitemizdeki bazı konular;
YGS Konuları
Geleceğimiz açısından büyük önem taşıyan bir sınav olan YGS, merak duyduğumuz meslekleri yapmak için önümüze çıkan ilk engel.Öğrencilerin çoğu bu sınavın önemini anlayıp sınava birkaç yıl önceden çalışmaktadırlar.Önceden çalışan öğrenciler haliyle ygs konularını bilmemekteler ve bu konuları öğrenmek için bir araştırmaya koyulmaktalar. ÖSYM tarafından belirlenen ygs konuları yine ÖSYM tarafıdan bazı zamanlar değişikliğe uğrayabiliyor.
YGS Kitap Önerileri
YGS’ye çalışmadan önce en önemli evre olan kitap seçimi çok ama çok önemlidir.Bireyin önce seviyesini bilmesi ve ona göre kitap seçimi yapması gerekmektedir.Öğretmenlerden ve başarılı öğrencilerden alınan ygs kitap önerileri çok önemlidir.
LYS Konuları
YGS evresini tamamladıktan sonra asıl sınav hedefi yükseklerde olanlar için başlamaktadır. LYS konuları YGS konularına göre çok daha zordur ve gerçekten çalışılması gereklidir.LYS’ye hazırlanan öğrencilerin genel olarak sayısal derslerde zorlandığı çoğu kişi tarafından bilinmektedir.