N2 Mobil İle Takip Sistemlerinde Zirvede Olun
Hızına ayak uyduramadığınız teknoloji her geçen gün bizleri geride bırakıyor. Ürettiği takip sistemleri ile sektörün öncü firması haline gelen N2 Mobili seçerek sizler de teknolojiyi yakalayabilir, uydu üzerinden takip sistemlerinde zirvede olabilirsiniz.
N2 Mobil’den Alabileceğiniz Hizmetler
Araç takip, servis takip ve veli bilgilendirme, taksi ve durak takip, hafriyat takip, mobil kamera hizmetlerini firmamızdan kaliteli bir şekilde alabilirsiniz. Bunlara ek olarak özel proje çözümleri ve müşteriye özel takip sistemleri de geliştirilmektedir. Türkiye’nin en kaliteli takip sistemi firması N2’den alacağınız tüm hizmetlerde detaylı raporlama ve kesintisiz, canlı takip imkanı sunulmaktadır. Ayrıca firmamız çeşitli çözüm ortaklıkları da yapmaktadır. Gelişmiş AR-GE imkanlarımız ile yaptığımız çözüm ortaklıklarında kendimizi kanıtlamaktayız. Mobil sistemler dışında alabileceğiniz hizmetler;
· Askeri projeler
· Bilişim danışmanlığı
· Yerli yazılım ve donanım tedarik
· Özel kamera ve güvenlik sistemleri
Bir Karel Disbüritörü;
Ülkemizin her noktasında hizmet vermekte olan Karel firmasının mobil sistemler disbüritörü olan N2 gelişmiş teknik destek ve ulaşım ağıyla 7/24 hizmet vermektedir. Verdiği hizmetlerde %100 yerli yazılım ve donanım kullanan firmamız tam manası ile ülkesine bağlı, müşterilerine kıymet veren ve müşteri memnuniyetini kazancın üzerinde tutan bir firmadır. Türkiye’nin sürekli gelişen ve büyüyen, yerli mobil sistemler firması olarak duyduğumuz gurur ve işimize bağlılığımız ile sizlere mobil takip ve mobil kamera sistemlerinde kaliteyi tattırmak istiyoruz.
Kaynak: Araç Takip Sistemleri | N2Mobil Takip Sistemleri