2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    158
    İtibar Gücü
    0

    KUANTUM DÜŞÜNCE NEDİR?

    KUANTUM DÜŞÜNCE NEDİR?

    Düşüncelerin gerisindeki ilk düşünceye… Hayatınızdaki tekrar eden kalıpların gerisindeki anlama… Sözlerinizin gerisindeki karara... Bireyselliğinizin gerisindeki Öze, oradan evrensel bilince ulaşmak!.. Böylece artık yeni düşünceler, yeni inançlar, yeni davranışlar göstermek.. Bütün bunlar için uyguladığımız metod Kuantum Düşüncenin içeriğidir.
    Bu tekniği uyguladığınızda sağlıklı bir bedene kavuşabilir. Kendi yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi kullanarak başarılı olacağınız işinize kavuşabilir… Mutlu ve sevgi dolu bir beraberlik yaşayacağınız özel insana ulaşabilir. Hayatınıza daha çok bolluk, bereket ve neşe katabilirsiniz. KDT bir hatırlama eylemidir. Kendi yaratıcılığımızı, iç potansiyelimizi ve evrenin kaynaklarını harekete geçirme eylemidir.
    KDT bilmekten çok yapmaya, yapmaktan öte olmaya, değişmekten çok öze ulaşmaya yönelik bir çalışmadır. Öz benliğiniz aktive edilip harekete geçirildiğinde, çevreniz sizin üstün mutluluğunuz ve gelişmeniz için uygun araçları sunmaya başlar. KDT herkes tarafından uygulanabilir. Bir kez kavrandığında kaybedilmez bir yeterlilik sağlar. Hakkınız olan mutluluğu, dengeyi, bolluğu,sevgiyi ve hayrı almanızı sağlar.Bütün bunların insanın doğal bir pozisyonu olduğunu kabul eder. KDT sözcüklerin, imgelerin ve kodlanmış davranışların olağanüstü gücünü kullanarak insanlara ihtiyaçları olan şeyleri elde etme tekniği sunar. KDT tekniğiyle kişi, tüm kaynakların oluştuğu ortak zeka alanıyla uyumlanır. Böylelikle kişinin gelişimi için ihtiyacı olan her şey zorlamasız bir çabayla hayat alanına akmaya başlar.

    kaynak: http://www.kuantumdusunce.com/

  2. #2
    Donanımcı Array sena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    İSTANBUL
    Mesajlar
    791
    İtibar Gücü
    0
    Güzel bi konu... :nevet saol!! bu KTD aslında herkes için gerekli, çünki her insan hayatta kendini kaptırıp gittiği bazı gereksiz şeylerden başını kaldırıp ne olacağına bakmayı hatırlamalıdır. Zaman su gibi akıp gidiyor..
    k!L!tLénmi$ H@tIr@ DéfTeR!m... kéNd!M! oKUm@M@ !ziN yOk.......

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2