collation-shrink-film.jpg

Ffs film
ambalaj malzemesinin oldukça etkili bir kullanım alanı bulunmaktadır. Kısaca şekillendir ve doldur boşalt sistemine dayalını olarak ambalajlamalarda oldukça pratik çözüm bulma noktasında etkili bir malzeme olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu noktada özellikle üretim teknolojisinin yenilenmesi sayesinde çok daha pratik kullanışlı Ffs film malzemesi üretilmeye başlanmıştır. Bu bağlamda kalitesi artmış olan Ffs film malzemesinin kullanım alanı da gün geçtikçe genişlemektedir.

Ffs film Malzemesinin Özellikleri

Ffs film ambalaj malzemesi özellikle ürünlerin muhafaza edilmesi noktasında oldukça fonksiyonel bir şekilde kullanılabilen özelliklere sahip olan bir malzemedir. Bu noktada baskılı, çok katmanlı, lamine ve çok katmanlı bir özellikte üretilebilen Ffs film malzemesi; paketleme sorunlarının çözümünde oldukça etkili bir çözüm bulma konusunda son derece başarılıdır. Bu bağlamda paketlenen ürünlerin saklanması konusunda son derece elverişli olan Ffs film malzemesinin teknik özellikleri sürekli olarak güncellenmektedir.

Ffs film Malzemesinin Üretim Maliyeti

Ffs film malzemesi, dikey olarak paketleme ve yatay olarak paketleme gibi çok farklı paketleme türlerinde etkili bir şekilde kullanılabilecek bir şekilde üretilmektedir. Bunun yanı sıra 4 köşesi kapalı olarak ya da körüklü olarak paketleme konusunda son derece elverişli olan Ffs film malzemesi üretim teknolojileri sürekli olarak yenilenmektedir. Bu noktada üretim maliyeti günümüz itibariyle çok daha düşük olan Ffs film malzemesinin fiyatları da öncekilere nazaran çok daha uygun aralıklarda seyretmektedir.