9ec754f7afde1d3084165772d95163b1.jpgEv tipi dikiş makinesi birçok ev hanımı tarafından yoğun ilgi görmektedir. Oldukça tercih edilen kaliteli dikiş makinelerini sizler için en uygun fiyatlara sunuyoruz. Tüm modellere göz atarak seçimlerinizi yapabilir ve evinizde kolaylıkla tüm dikiş işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. En kaliteli ev tipi dikiş makinelerine sahip olarak birçok kıyafet tasarımı yapabilirsiniz. Çanta dikiş makineleri, çuval ağzı makineleri, lok dikiş makineleri gibi birçok dikiş makinesi çeşidimiz sizleri bekliyor.

Ev Tipi Dikiş Makinesi Modelleri

Ev tipi dikiş makinesi çeşitleri arasında birçok farklı model bulunmaktadır. Kompakt sistem tek iğne sütunlu iplik kesmeli, mekanik zigzag, etiketleme makinesi gibi ürünlerimiz sizleri bekliyor. Havalı iplik kesmeli, bıçaklı köprü zincir dikiş, elektronik küçük mekik iptalli çift iğne, hafif tip otomatik sepetli açıken kesim ve daha pek çok çeşidimiz bulunmaktadır. Parçalı merdane kemer makinesi, çektirmeli kemer makinesi, çift iğneli makine, ilik makineleri gibi ürünlere de ulaşmanız mümkün. Dilerseniz overlok, kollu dikiş makinesi, süs, etek baskı, gibi daha pek çok kategoriye göz atabilirsiniz. Ayakla, elle ve elektrikle çalışan makine tipleri bulunmaktadır. Bu makineler sayesinde çanta, giysi, ayakkabı gibi birçok parçayı kolaylıkla dikebilirsiniz.

Ev Tipi Dikiş Makinesi Fiyatları

Ev tipi dikiş makinesi ekonomik fiyatlara sizleri beklemektedir. Makine fiyatları ürünlerin model ve özelliklerine göre değişim gösteriyor. Elektronik küçük mekik iptalli çift iğne 9998 TL, çektirmeli kemer makinesi 6806 TL, etek baskı mini tip 552 TL, mekanik zigzag makine 1903 TL ve daha birçok uygun fiyatlı modele ulaşabilirsiniz. Tüm ürünlere internet üzerinden kolaylıkla göz atabilir ve sahip olabilirsiniz. İndirimli ev tipi dikiş makinelerine sahip olmak için zaman kaybetmeyin.