Checkpoint Systems, mağazaların verilerini kullanılabilir bilgiye dönüştürmelerine yardımcı olacak ve stratejik iş kararlarını destekleyecek akıllı perakende çözümlerini 27 Şubat - 1 Mart 2018 tarihleri arasında EuroCIS'de sunmaya hazırlanıyor.

Düsseldorf’taki Avrupa’nın önde gelen perakende teknolojileri etkinliğinde Checkpoint standını ziyaret eden perakendeciler, Checkpoint’in eşsiz teknolojilerinin; kayıpları nasıl azalttığını, stok takibini kolaylaştırdığını ve satışları artırmaya yardımcı olduğunu keşfedebilecekler.

Cloud gücünden yararlanma
2018 yılının başında lanse edilen devrim niteliğindeki yeni yazılım platformu; kullanımı kolay gösterge tabloları, grafikler ve çizelgeler ile perakendecilerin başarılı sonuçlara ulaşmasına yardımcı olacak.

Bağlantılı mağazayı gerçek kılma
Checkpoint, EuroCIS'de devrim niteliğindeki NEO elektroniğine sahip yeni EAS antenlerini görücüye çıkaracak. NEO, perakendecilere gelişmiş algılama ve bağlantı olanakları sağlayarak mağaza operasyonlarını iyileştirmelerine yardımcı olacak.

Checkpoint, perakendecilerin iletişiminde devrim yaratan ödüllü EVOLVE-Store çözümünü de sergileyecek. Birden fazla kaynaktan veri toplayan bu çözüm, personelin mağaza analizlerini herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde gerçekleştirmesine imkan veriyor.

Perakende kayıplarına karşı mücadele
Perakendeciler, Checkpoint standında, dünyanın teknolojik olarak en gelişmiş kayıp önleme çözümü olan Alpha ürünlerini de inceleme imkanı bulacaklar.

2018, Checkpoint için, perakendecilerin çalışma biçimini değiştirmelerine yardımcı olacağı ve devrim niteliğinde bazı çözümler sunacağı bir yıl olacak. Yıllara dayanan tecrübelerimizden faydalanmak ve çözümlerimizi incelemek isteyen perakendeciler, Checkpoint’i Salon 9’da D42 nolu standta ziyaret edebilirler.
Ayrıca Checkpoint, 27 Şubat 2018’de saat 13:00’te EuroCIS’deki standında bir basın toplantısı düzenleyecektir.

Checkpoint Systems, Inc. (Checkpoint Systems Home) hakkında

Checkpoint Systems, kayıpları önleme ve ürün görünürlüğünü kapsayan, perakende sektörü için ürün mevcudiyeti çözümlerinde global bir liderdir. CCL Industries'in bir birimi olan Checkpoint'in çözümleri, kaynaktan rafa, markalama, güvenlik ve ürünün izlenmesini sağlamak için, 45 yılı aşan radyo frekansı teknolojisi uzmanlığına, yenilikçi yüksek oranlı hırsızlık ve kayıpları önleme çözümlerine, pazar lideri yazılımlara, RFID donanımına ve geniş kapsamlı etiketleme özelliklerine dayanıyor.