e-denetleme.jpg

Günümüzde artış gösteren elektronik uygulamalar; telefon, bilgisayar, tablet gibi cihazlardan bizlere işlerimizi kolay bir şekilde mekâna bağlı kalmadan halledebilme imkânı sunmaktadır. Elektronik işlemler konusunda başarılı olan şirketler e-Defter, e-Denetleme, e-Fatura vb. uygulamaları ile hem doğa dostu olmakta hem de işlerimizi kolaylaştırmaktadır. Bu şirketler bünyelerinde çalıştırmış olduğu ekipleri ile birlikte her detayı inceleyen ve hatasız işlem yapabilme imkânı sunan şirketlerdir.

Maksimum Doğruluk İle e-Denetleme

e-Denetleme çözümleri sunmakta olan şirketler e-Defterde oluşturulmakta olan Yevmiye Defteri ve Defteri-i Kebir raporlarını mali müşavir edasında, GİB başkanlığı kuralları ile dijital olarak teknik ve içerik kontrollerini sağlamaktadır. Denetleme işlemlerinde meydana gelen insan hataları bu pratik çözüm ile ortadan kalkmakta ve sorunlar ile karşılaşılmamaktadır. Aynı zamanda kâğıt, kargo gibi sizlere fazladan masraf yapan eklerden de kurtulmuş olursunuz. Hatalar minimum düzeye indirildiğinden dolayı işlerinizi en kısa sürede yerine koyabilir ve insan eliyle oluşacak olan hatalara hiç izin vermeden zaman kaybetmemiş olursunuz. Muhasebeler de zaman zaman hatalar meydana gelmekte ve maalesef ki kontrollerin tekrar yapılması durumundan dolayı zaman ve emek kaybı yaşanmaktadır. Fakat sizlere elektronik denetleme sunan şirketler maksimum doğru bilgiyi sunarlar.

e-Denetleme Çözümünden Neden Yararlanmalısınız?

e-denetleme çözümünün sağlamış olduğu zaman ve emek kaybını kazancından bahsettik. Bunun dışında bu çözüm ile birlikte herhangi bir mekâna bağlı olma durumunuz ortadan kalkar. Örneğin arşiv, ofis vb. elektronik denetleme ile kontrolleri rahatlıkla dijital ortam üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Elektronik denetleme işlemlerinin kuralları Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yaptığı güncellemeler ile belirlendiğinden dolayı en ideal sonuçları sizler sunulur. Bu noktada denetlemelerine güvenmiş olduğumuz foriba.com/tr sitesini ziyaret etmenizi ve anlattığımız tüm olumlu gelişimleri bu site üzerinden takip etmenizi öneririz.