1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Dec 2017
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    En Kaliteli ve Güvenilir Tüp Bebek Merkezi

    Çocuk sahibi olmak her ailenin isteyeceği bir şeydir fakat bazen bazı sorunlar yüzünden çift çocuk sahibi olamaz. Bunun sorunun önüne geçme imkanı vardır. Tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olamayan ailelere bir şans kapısı açılıyor. Bu şans kapısı sayesinde çiftler kendi çocuklarına sahip olabiliyorlar.

    Bir yıla aşkın süre önce abim uzun araştırmaları sonucunda tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olmaya karar verdi. Çünkü fizyolojik yollar ile çocuk sahibi olamıyordu. Son çare olarak çözümü tüp bebek tedavisiyle bulmaya çalıştı. Öncelikle biraz bilgi toplayarak en iyi tüp bebek merkezi arayışına girdi. En son Ankara Tüp Bebek merkezinde karar kıldı ve tüp bebek yöntemine başlama kararı aldı. İlk zamanlarda fazla umudu yoktu, hatta daha büyük bir sorun çıkar diye de korkuyordu ama yine de denemekte kararlıydı. İlk gittiğimiz zaman öncelikle abime sorular sordular. (Ne kadar süredir olmuyor, herhangi hastalığınız var mı? vb.) Herhangi bir sorun olmadığını anladıktan sonra doktorlar tedaviye başlama kararı aldı. İlk başta embriyo oluşturabilmek için abimden ve yengemden üreme hormonu örnekleri topladılar. Sorunsuz bir şekilde embriyo oluşturdular ve anne rahmine yerleştirdiler. Gebelik sürecinden sonra ise doktorlar; hiçbir şey hakkında endişe etmemelerini ve normal bir insanın normal yollardan hamile kalması ile aynı şekilde yaşamalarını söyledi. Tüp bebek tedavisi sonrası ise ailemizden çok fazla laf yedik fakat tüp bebek yönteminin normal hamilelikten hiçbir farkı olmadığını, o çocuğun abimin kendi çocuğu olacağını anlattık. Ankara Tüp Bebek merkezi sağ olsun şu anda yeğenim 4 aylık ve normal bebeklerden hiçbir farkı yok. Yengem ise gayet sağlıklı bir şekilde hayatına devam ediyor. Eğer sizin de böyle bir sorununuz varsa Ankara tüp bebek tedavisi ile alakalı olarak buraya danışabilirsiniz.
    Konu cennetaltun tarafından (05-11-2018 Saat 15:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım yanlışı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Bebek oyunları - Site Tanıtımı
    By maktr34 in forum Web Reklam
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 03-12-2011, 10:17
  2. Fixoyun En Kaliteli Oyun Merkezi
    By StRtlpr in forum Web Reklam
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 14-09-2009, 04:35
  3. Bebek Günlüğü
    By Crowbar in forum KONU DISI
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 01-02-2007, 15:17

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2