2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2020
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0

    Berrak Su Tesisatı

    Berrak Su Tesisat firmamız sıhhi tesisat firmaları arasında sunmuş olduğumuz hizmet ve kaliteli kesin çözümlerle beraber hizmet sunmaktayız. Tüm sıhhi tesisat taleplerinizi firmamıza ileterek kaliteli ve profesyonel hizmet alabilirsiniz. İstanbul ofislerimizden tüm ilçelere ve semtlere kaliteli ve profesyonel hizmet sunmaya devam etmekteyiz.
    Kartal su kaçağı tespiti, taleplerinizde eski tip yöntemler ile değil kameralı robot cihazlar ile tespitini sağlayarak kırıp dökmeden hizmet sunarak kesin çözüm üretmekteyiz. Bu sayede hem maddi ve manevi sıkıntıya sokmadan hizmet alarak kısa sürede sıkıntılarınızdan kurtulmuş olursunuz.
    Kartal tıkanıklık açma, taleplerinizi su kaçağı tespiti gibi firmamıza ileterek kameralı robot cihazlarımızla kaliteli hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Tıkanıklık açma sorunları çoğunlukla yemek kalıntılarını, saç veya kılların gider borularına atılması sebebiyetiyle zamanla tıkanmaya meydan çıkarmaktadır. Sizlerde firmamız ile iletişim geçerek detaylı bilgi alabilir veya sorunlarınız ile ilgili çözümler için firmamız ile bağlantı kurabilirsiniz.

  2. #2
    mum
    mum Çevrimdışı
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Oct 2019
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0
    Teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2