Su soğutma kulesi; tesisten ısınarak gelen sıcak suyun bir kısmını buharlaştırıp atmosfere atarak soğutan, gerekli sıcaklığa ulaşmış kalan kısmını ise Su Soğutma Kulesi Nasıl Çalışır ? Su soğutma kuleleri çalışma prensiplerine göre karşı akışlı ve çapraz akışlı kuleler olmak üzere ikiye ayrılır.




Soğutma kuleleri, çeşitli amaç ve büyüklükteki endüstriyel tesislere soğutma suyu sağlamak için tasarlanmış yapılardır.Soğutma kuleleri harcadıkları enerji itibariyle en ekonomik proses soğutma sistemleri olarak bilinmektedir.





Su soğutma kuleleri, sistemden gelen sıcak suyun dolgu üzerine püskürtülmesi ile ısının atmosfere verilerek ortamdan uzaklaşması ile soğuma sağlar. Her türlü Su Soğutma kulesinin üretimini yapmak üzere İnşai ve Paket Tip CTP Su Soğutma Kuleleri, Bize Ulaşın! Paket Su Soğutma Kulesi. Eliminatör. Damla Tutucu. Su Şartlandırma.




Su soğutma kuleleri sektöründe tecrübe ve bilgi birikimini yaptığı işlere aktaran, üretimden imalata, mühendislik hizmetlerinden, şantiye faaliyetleri Su Soğutma Kulesi , çeşitli tesislerde kullanılarak ısınan suların, yeniden Su Soğutma Kulesi Bir bakıma fabrikaların radyatörü gibi vazife görürler.