Gaziantep Kreş , Gaziantep anaokulu denildiğinde Temel Yapa Çocuk gelmektedir, çocuklarımızın araştıran, öğrenmeye yeni şeyler keşfetmeye açık, yaşamın içinde ruh sağlığı ve gelişim basamakları açısından yaşının tüm gelişim ödevlerini yerine getiren, mutlu, öz güvenli ve ileride başarılı, rekabeti sağlıklı yaşayan, insanlara, doğaya yaşama sevgi ve saygı duyan, gelişen dünyaya uyum sağlayabilecek çağdaş bireyler olmalarını sağlamaktır.

Çocuklarının dünyaya gözünü açtığı günden, ilk adımına, ilk sözcüğüne kadar sayısız özel ana tanıklık eden değerli anne babalar; gösterdiğiniz hassasiyetin, önemin ve değerin devam ettiği, keyifli huzurlu ve sevgi ile büyüdüklerine ve başarılarına tanıklık etmenin mutluluğunu yaşayacağınız okulumuzda sizlerle olmaktan mutluluk duyacağız.

Yapa Gaziantep Anaokulu, sizlerle her geçen yıl daha da güçlenip büyüyor. Geleceğe yapılan en büyük yatırım başarının çocukların gözlerinde parıldayıp, kahkahaları ile buluşmasını sağlamaktır. Kurumumuzda, Akademik ve Branş Derslerimiz; bitki yetiştirme, hayvan besleme çalışmalarımız, fen, doğa, matematik etkinliklerimiz, yabancı dil çalışmalarımız, sosyal etkinliklerimiz, mutfak çalışmalarımız, sanat etkinliklerimiz, Türkçe dil etkinliklerimiz, spor oyun ve müzik etkinliklerimiz, alanında uzman hocalarımızın danışmanlığında planlanmakta ve uygulanmaktadır. Aile Eğitim Çalışmalarımız ve Bireysel Aile görüşmelerimiz ile, çocuğunuzun gelişimine rehberlik eden çalışmalarımız özenle yürütülmektedir.

Gaziantep Kreş Yapa Çocuk Anaokulu | TEMEL YAPA ÇOCUK KULÜBÜ
GÜVENEVLER MAH.29065 NOLU SOK.NO.12 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP
TEL:0342 271 43 43
info@temelyapacocuk.com