Ortamdaki azot ve su buharının yüksek enerji sayesinde plazma haline dönüşüp etki etmesi ile iyon bulutu ortaya çıkmaktadır. Bu sayede ciltte yenilenme sağlanır. Göz kapakları sorunları için ameliyatsız göz kapağı estetiğinde plexr yöntemi kullanılmaktadır. Plexr Uygulaması Yapılışı İşlem öncesinde uygulanacak bölge antiseptik sıvı ile temizlenerek lokal anestezik krem sürülerek 20 dakika beklenerek plexr işlemi uygulanmaktadır. Uygulama oldukça kısa sürede gerçekleşmektedir. Bölgenin büyüklüğüne göre 5 ila 20 dakika arasında işlem lokal anestezi yapılarak uygulanır. İyileşme hızlı olup 1-2 gün içinde geçer.
Plexr Uygulama Sonrası İyileşme UV ışınlarından koruyucu güneş koruma faktörlü fondötenler plexr işlemi sonrasında derinin iyileşmesinde yardımcı olmaktadır. Bir hafta içinde iyileşme sağlanan cilt kendini toparlamaktadır.
Plexr Uygulamasının Avantajları Nelerdir? · Pansumana ihtiyaç duyulmaz · Günlük işlerinizi engellemez · Kısa süreli ve kolay uygulamadır Uygulama ile ilgili başvuracağınız https://hakanyuzer.com Sitesinden detaylı bilgi alarak plexr işlemi ile göz kapağı sorunları, cilt sorunları, kırışıklık, ciltteki lekelenmeler, karındaki çatlak görünümlerini düzeltme gibi birçok problemlerden kurtulabilirsiniz.
Ortamdaki azot ve su buharının yüksek enerji sayesinde plazma haline dönüşüp etki etmesi ile iyon bulutu ortaya çıkmaktadır. Bu sayede ciltte yenilenme sağlanır. Göz kapakları sorunları için ameliyatsız göz kapağı estetiğinde plexr yöntemi kullanılmaktadır.
Plexr Uygulaması Yapılışı
İşlem öncesinde uygulanacak bölge antiseptik sıvı ile temizlenerek lokal anestezik krem sürülerek 20 dakika beklenerek plexr işlemi uygulanmaktadır. Uygulama oldukça kısa sürede gerçekleşmektedir. Bölgenin büyüklüğüne göre 5 ila 20 dakika arasında işlem lokal anestezi yapılarak uygulanır. İyileşme hızlı olup 1-2 gün içinde geçer.
Plexr Uygulama Sonrası İyileşme
UV ışınlarından koruyucu güneş koruma faktörlü fondötenler plexr işlemi sonrasında derinin iyileşmesinde yardımcı olmaktadır. Bir hafta içinde iyileşme sağlanan cilt kendini toparlamaktadır.
Plexr Uygulamasının Avantajları Nelerdir?

  • Pansumana ihtiyaç duyulmaz
  • Günlük işlerinizi engellemez
  • Kısa süreli ve kolay uygulamadır

Uygulama ile ilgili başvuracağınız https://hakanyuzer.com Sitesinden detaylı bilgi alarak plexr işlemi ile göz kapağı sorunları, cilt sorunları, kırışıklık, ciltteki lekelenmeler, karındaki çatlak görünümlerini düzeltme gibi birçok problemlerden kurtulabilirsiniz.