3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Bilgili Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2005
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1.105
    İtibar Gücü
    0

    Korsan Vista'lar yeni grafikleri göremeyecek

    Windows’un gelecek kuşak işletim sistemi Vista’da bulunan bazı grafik özellikleri, kullanıcı sistemi yasal yollardan satın aldığını teyit ettikten sonra çalışacak.

    Dünya çapında korsan kopya ile başı dertte olan Microsoft, gelecek yıl başında piyasaya çıkacak işletim sistemi Windows Vista’da bazı önlemler tasarlıyor. Yeni kuşak işletim sisteminde bulunacak bir takım yeni grafik özellikleri, ancak kullanıcı sistemi yasal yollardan satın aldığını teyit ettikten sonra çalışacak.

    Windows Aero olarak adlandırılan grafik özellikler, Vista’nın en cazip yeniliklerinin başında geliyor. Aero’da transparan pencereler, programlar arasında animasyonlu geçişler, grafikli ikonlar gibi bir takım yenilikler bulunuyor.

    BASIC EDITION DA GÖREMEYECEK
    Microsoft, Vista için gerekli minimum donanım özelliklerini belirlemedi. Ancak, Vista’nın düşük modeli Windows Vista Basic kullanıcıları ve bilgisayarında yeterince bellek yeri olmayanlar da yeni grafik özelliklerinden yararlanamayacak. Aero grafik özelliklerini uygulamak için bilgisayarın bellek bant genişliğinin en az saniyede 1.800MB olması gerekecek.

    Korsan kopyaya karşı koruma özelliği, Microsoft’un yasadışı ürünlerle mücadelesinde ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor. Tüm ülkelerde Windows’un kopyalarına rastlamak mümkün; şirket bunu önlemek ülke hükümetleriyle işbirliğine girse de korsanın önü alınamıyor.

    Kaynak: CNET.com
    not: bu Windows Media Player 11 içinde böyle
    [center:2ddd73f8aa][/center:2ddd73f8aa]

  2. #2
    Uzman Array KaRa_KRaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2005
    Yer
    Desktop
    Mesajlar
    2.122
    İtibar Gücü
    21
    bence bu yöntemde başarılı olamayacak

  3. #3
    Bilgili Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2005
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1.105
    İtibar Gücü
    0
    evet bana da öyle geldiği haberi okuduğumda doğrusu, XP'nin etkinleştirme olayı için de korsanlar etkinleşmeyecek vs. denildi ama sonuç ortada.Bu da kırılır gibi geliyor sanki bana...
    [center:2ddd73f8aa][/center:2ddd73f8aa]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2