|
Merhaba Emre,
puanın toplam yaklaşık 37000 oluyor. Ve gold club puanın 9 olduğu için her bin puan için 1,666dolar dersek 61 dolar ediyor. Yanlız sen special offerın nedemek olduğunu bilmiyorsan gold puanların nasıl dokuza yükseldi aklım karıştı. Ben cashfiestaya şifremle giriş yaptığımda alt alta konular varya members, special offers gibi special offers bölümüne giriyorsun altta all offers bölümü var. oradan yanında world yazan ve kredi kartı gerektirmeyen yerlere kayıt yapıyorsun buda her 1000 puanının kaç dolar ettiğini gösteriyor. Ben her special offer(yani özel teklif,öneri demek) kaydı yaptığımda gold club puanım artmıştı. Yalnız şimdi 12 oldu. Geçen aykileride eklediler herhalde. Birde ben geçen ay 5 tane kayıt yaptığım halde, geçen ay bölümünde bu sayı gözükmüyor n/a yazıyor. Bunun nedenininde bu özel teklifleri sunan sitelerden cashfiastanın henüz geri bildirim almamış olmasına bağlıyorum. Sitede geçen ayın hesaplamalarını 20-26 eylül arasında göstereceklerini okumuştum. Bakalım senin hesabında eylül ayı kapandığında gold club yada number of special offers kısmında ne gösterecek. Ben çekini ekimde alabileceğini tahmin etmiyorum. Bak şöyle düşünüyorum: Ağustos ayını eylülün sonunda hesaplıyorlarsa eylül ayınıda ekimin sonunda hesaplarlar ve 50 doları geçtiği için isteyebilirsin ama ekimde değil. Çünkü request kısmı, yani çek 50 dolar olduğunda bu kısma tıklayarak çeki istiyorsun ki bu kısım her ayın biri ile 15i arasında kullanılabilir oluyor. 50 dolar oldu veya geçti kasımın ikisinde bu request yazan yere tıkladın ve çeki istedin diyelim Türkiye'de olduğumuz için 2-3 hafte sonra geliyormuş kasım sonunda alabilirsin diye düşünüyorum. Birde öyle monitörün başında sabahlara kadar yorulma istersen insan sonra tüm gün sinirli oluyor. bakalım bekleyip göreceğiz. Bende ağustosun sonunda üye olduğum için tecrübelerim sınırlı okuyup anladığım kadarıyla bilgi sahibiyim ve bunu aktarmaya çalışıyorum. ama ümit ediyorum ve bekliyorum. eylül ayı geçince daha iyi anlayabileceğimize inanıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi geceler....
|