|
Merhaba arkadaşlar,
alt üyesi olduğum arkadaşla konuştum. Aynı durumu kendisinin yaşayıp yaşamadığını sordum. O da 7 adet special offer kaydı gerçekleştirmiş geçen ay ancak şuan geçen ay bölümünde 2 yazıyormuş. Bunun nedeninin cashfiastanın ilgili tekliflerle ilgili teklifi yapan şirketlerden henüz konfirmasyon almamış olmasından kaynaklanabileceğini söyledi. Bunları eyül ayı için sayacaklarmış.Zaten cashfiestanın sitesindede bu şekilde special offer teklifi sunan şiketlerden geri bildirim almanın 8 haftaya kadar sürebileceği yazıyordu.
Eğer bu gerçek olursa geçen ay gerçekleştirdiğimiz ve geçen ay kısmında 0 olarak gözüken special offer kaydı sayımız, Eylül ayında işleme konur.
bu bilgi benim için yeterli olduğundan cashfiestaya email göndermeyeceğim. Eğer eylül ayı hesaplamalarında da bu special offer kayıtlarını saylamazlarsa o zaman cashfiestaya mail göndereceğim. Bu öğrendiklerim biraz içimi rahatlattı doğrusu. umarım sizde aynı şeyleri hissedersiniz ve herşey beklediğimiz gibi gerçekleşir. Herkese iyi geceler...
|