SigortaCep ile İhtiyacınıza en uygun kasko sigortası, araç kaskosu, taşıt sigortası, motosiklet sigortası ve trafik sigortası seçeneklerinizi bulmanızı sağlayıyoruz.

Son yıllarda dünya sigorta pazarı büyümeye devam etmekte ve gelişmiş ülkeler doymuş durumda bulunan sigorta pazarları yerine sigortalanabilir potansiyelleri yüksek ve canlı ekonomiye sahip gelişmekte olan ülkelere yatırımlarını artırmaktadırlar. Türkiye’ de büyüyen ekonomisi ve artan nüfusuyla gelişmekte olan ülkeler arasında ciddi bir potansiyele sahiptir. Türkiye’nin bu potansiyeli yabancı yatırımcıları kendine daha çok çekecek ve ilerleyen yıllarda dünya sigorta pazarında Türkiye’nin pazar payı artacaktır. Türkiye toplam prim üretiminde 2015 yılında 11,140 milyon dolar üretim ile Avrupa ülkeleri arasında 19, dünya ülkeleri arasında ise 38. Sırada yer almıştır. Türkiye, toplam prim üretimi Avrupa ülkeleri ile kıyaslandığında çok geride kaldığı söylenebilir. Yerli ve yabancı pek çok sigorta şirketinin Türkiye sigorta sektöründe boy göstermesi sigorta sektörüne olumlu yansımış, şirketlerin müşteri bazlı fiyatlandırma ve kampanyaları sigortalıların primleri üzerinde düşürücü etki yaratmıştır.

SigortaCep Olarak verdiğimiz hizmetler şunlardır.

Zorunlu Trafik Sigortası
Hasar durumlarında karşı tarafta oluşan maddi zararları ve bedeni zararları güvence altına alan ve karşı taraftaki hasarları ödeyen bir sigorta ürünüdür.

Kasko Sigortası
Motorlu karayolu araçlarınızın hasara uğraması, yanması, çalınması v.b. durumlarda, mağduriyet yaşamamanız için yapılan sigorta ürünüdür.

İşyeri Sigortası
İş yerinizin içindeki eşyaları yangından, hırsızlıktan, depremden su baskınına kadar bir çok riske karşı koruma ve güvence altına alan çok geniş kapsamlı bir sigorta türüdür.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası
İş yerinizin içindeki eşyaları yangından, hırsızlıktan, depremden su baskınına kadar bir çok riske karşı koruma ve güvence altına alan çok geniş kapsamlı bir sigorta türüdür.

Konut Sigortası
Evinizin içindeki eşyaları ve ailenizi yangından, hırsızlıktan, depremden su baskınına kadar bir çok riske karşı koruma ve güvence altına alan çok geniş kapsamlı bir sigorta türüdür.

Zorunlu Deprem Sigortası
DASK, Zorunlu Deprem Sigortası ile depremin ve deprem sonucu meydana gelen yangın, infilak, tsunami ve yer kaymasının doğrudan neden olacağı maddi zararları, poliçenizde belirtilmiş limitler dahilinde nakit olarak karşılar.