2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    158
    İtibar Gücü
    0

    samsung'tan yeni telefon

    Samsung'dan 7.7 MP dijital kameralı telefon ; SCH-B500

    Bundan yaklaşık 4 sene önce renkli ekrana dahi sahip olmayan cep telefonları, bu gün işletim sistemleri, dijital kemaraları ve yüksek çözünürlükte renkli ekranları bulunan birer çoklu ortam üssü haline geldiler. Özellikle Sonyericsson T68i, Nokia 7650 gibi modellerle başlayan telefon ile dijital resimler çekilebilmesi bu gün her yeni telefonun olmazsa olmaz özellikleri arasında yerini aldı.

    Samsung, geçtiğimiz sene 5 mega piksel çözünürlüğe sahip kamerası bulunan SCH-S250 ile bizlere, cep telefonlarının yakın gelecekte orta düzey dijital kameraları gereksiz kılabileceklerini göstermişti. Günümüzde bir çok telefon modeli 2 mega piksel telefonlara yeni geçebilmişken Samsung'un 5 mega piksel dijital kameraya ve 3x optik yakınlaştırmaya sahip telefonu uzun süre konuşulmuştu.

    Firma yeni SCH-B500'ü ile bir cep telefonunda bulunabilecek, dijital kamera fonksiyonunu ve çoklu ortam özelliklerini bir üst seviyeye taşıyor. SCH-B500 tam 7.7 mega piksel çözünürlüğe sahip dijital kamera kullanıyor ve DMB (Digital Media Broadcast) desteği sayesinde telefon ile dijital TV yayınlarını izlemek mümkün.

    [img:250:250:8a52a66f26]http://www.ubergizmo.com/photos/2006/1/samsung-sch-b500.jpg[/img:8a52a66f26]

    3x optik yakınlaştırma yapabilen SCH-B500, karanlık ortamlarda rahat fotoğraf çekilebilmesi için bir flaşa sahip. MP3 çalabilme yeteneği de bulunan telefon, içerdiği SD kart genişleme yuvası sayesinde depolama alanının arttırılmasına izin vermekte.

    Çıkış tarihi ve fiyatı henüz belli olmayan SCH-B500'ün genel özellikleri de netlik kazanmış değil. Sadece Kore pazarına sunulması beklenen telefon, arkadan tam bir dijital fotoğraf makinasını, ön taraftan ise PDA telefonları andıran güzel bir tasarıma sahip. 18.5mm kalınlığında olacağı belirtilen SCH-B500'de sürgülü şekilde açılıp kapanan tuş takımı bulunmakta.

    Kore'de geçtiğimiz sene kullanıma geçen DMB ile yolculuklarınızda dijital tv yayınlarını da izlemenizi sağlayabilen ürün, MP3 çalabilmesiyle kullanıcıya, cep telefonu, orta seviye dijital fotoğraf makinası, cep televizyonu ve MP3 çaları aynı anda sunuyor.

  2. #2
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    May 2006
    Yer
    niğde
    Mesajlar
    56
    İtibar Gücü
    0
    çok güzel umarım bizede getirirler bu telefonu birde fiyatı hakkında bilgisi olan varnı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2