3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    158
    İtibar Gücü
    0

    sony ps4'ü yaptı bile



    Herkes sony'nin yapmış olduğu yapımında tohiba ve intelinde büyük emeklerinin bulunduğu ps3 (playstation3)'ü beklerken sony ps4'ü yaptığını açıkladı. Sony şimdilik bu heyecan veren haberi saklamakla yetinirken tüketicilere ps4'le ilgili süprizlerininde olduğunu söylemeden geçemedi yapılan açıklamada sony'nin yeni oyun konsolu olan ps4'ün pc(bilgisayar)'larda kullanılacak olan fizik kartını kullandıklarını ps4'ün hard diskinde ise tasarım konusunda bozukluk yaşanacağından 30 ve 60 gb kapasiteli gibi 2 farklı modelle yetinildiği belirtildi.Yeni konsolda wifi özelliğinin yanı sıra internet bağlantısıda olduğu gelen bilgiler arasında. ps4'ün çıkış tarihi ve fiyatı ise şimdilik belli değil.

    şahsi yorumum: sony bu yeni gelişmeden sonra nintendo'nun oyun kosolu game cup ve microsoft'un üretmiş olduğu bir başka oyun konsolu olan xbox'ı geçerek yine liderlik koltuğuna oturacağı kesin gibi gözüküyor anlaşılan sony milyar dolarlık bu oyun sektörünü hiçte bırakacak gibi görünmüyor.

  2. #2
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    158
    İtibar Gücü
    0

    sony ps4'ü yaptı bile

    microsoft bu haberden sonra sony'i oyun sektöründe geçeceğini aklına bile getirmesin.

  3. #3
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    190
    İtibar Gücü
    0
    Playstation gerçekten oyun sekteründe başı çekmeye hazır gibi görünüyor
    Ayrıca (galiba Chip dergisinde okudum bunu) BlueRay leri okuyacak yapıda bir Playstation3 yapılacağı ve insanların BlueRay okuyucu almaktansa (BlueRay okuyucular gerçekten çok pahalı) Ps3 almayı seçeceği belirtiliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2